AMANDA JOHNSSON HAAHR FORLENGER MED LSK KVINNER

 

Den svenske angrepsspilleren som kom til klubben i sommer har nå blitt enig med LSK Kvinner om å forlenge sin kontrakt med ytterligere ett år. 

-Det føles veldig bra å forlenge kontrakten min med LSK Kvinner! Jeg har vært i dialog med klubben en stund nå, så det er godt å endelig bli enige. Jeg ser veldig fram mot ett år til i LSK Kvinner. Jeg trivdes med laget fra dag én dag da jeg kom til klubben, sier Amanda.

-Jeg har utviklet meg mye under de månedene jeg har vært her, og jeg liker godt den rollen jeg har fått på banen. Trenerteamet har hatt en stor rolle i den utviklingen jeg har hatt og de har gjort at jeg trivdes, det setter jeg stor pris på. Ting skjer fort i fotballen og nå kommer André inn. Det blir spennende å se hva vi kan gjøre sammen som lag, og hvordan han kan bidra til å fortsette min utvikling, sier Amanda.

26-åringen har spilt 12 kamper og scoret fire mål så langt for klubben. Amanda startet sin karriere i sort og gult med et smell da hun debuterte borte mot VIF med scoring – en kamp Amanda husker godt.

-Det var så klart veldig godt å begynne min tid i LSK Kvinner på en bra måte. Jeg er her for å bidra med blant annet målpoeng, og da finnes det ingenting bedre enn å gjøre dette rett fra start, spesielt mot Vålerenga, sier Amanda.

Sportssjef Ranveig Karlsen er veldig glad for å ha med Amanda videre, og legger ikke skjul på at svensken er en viktig spiller for klubben, både på og utenfor banen.

-Det er svært gledelig at Amanda har signert med oss ut 2023. Amanda kom fra Belgisk fotball i sommer, og har vist profesjonalitet både på og utenfor banen. Amanda viser at hun trives og ønsker å ta nye steg i LSK Kvinner, sier Ranveig.

-Amanda er hel ved og jobber knallhardt på hver trening, i tillegg til at hun har et stort smittende smil som treffer alle, sier Ranveig.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Amanda!

VI – OSS – SAMMEN