Amanda Johnsson Haahr forlenger med LSK Kvinner

Sist oppdatert: 23. jun 2023 Skrevet av: jonas

 

Det en stor glede å gå inn i helgen med gladnyheten om at vår svenske angrepsspiller Amanda Johnsson Haahr har forlenget sin kontrakt med LSK Kvinner ut 2025. 27-åringen som kom til klubben i fjor sommer, gleder seg til å fortsette å spille i gult og svart.

– Det kjennes veldig bra. Når klubben ville forlenge fantes det ingen tvil. Jeg har trivdes veldig bra under min tid i klubben, og dette viser at de har troen på meg, sier Amanda.

Svensken er veldig fornøyd med hvordan laget har sett ut i årets sesong, og hun har troen på at LSK Kvinner kommer til å bli enda bedre utover i sesongen.

– Vi har startet sesongen på en veldig bra måte, selv om vi har et ganske nytt lag og nye trenere. Dette er noe som gjør at det er veldig spennende å se hvor bra vi faktisk kan bli. Jeg har veldig stor tro på laget, og selv om mange sier vi har overrasket i årets sesong, har vi alltid hatt en veldig stor tro på oss selv innad i gruppen, sier Amanda.

Se hele videointervjuet med Amanda her!

Det sportslige apparatet er veldig glade for å lande signaturen til Amanda, og hovedtrener André Bergdølmo trekker frem viktigheten av å ha med Amanda videre, både på og utenfor banen.

– Amanda er en spiller som har en veldig profesjonell innstilling til det å være fotballspiller. Vi ønsker å bygge en kultur og grunnmur for hvordan vi i LSK Kvinner ønsker å ha det, både på og utenfor banen, og her er Amanda er sentral bidragsyter. Vi er veldig fornøyd med å ha med Amanda videre, sier André.

Sportssjef Jan Henrik Øydne trekker i likhet med André frem Amandas egenskaper både på og utenfor banen, og han er tydelig på viktigheten av å ha med Amanda videre.

– Vi er veldig glade for at Amanda blir med oss videre de neste årene. Hun passer godt inn både på og utenfor banen og vi er sikker på at hun forsetter den gode utviklingen i klubben. I vår langsiktige plan er Amandas ferdigheter og personlighet perfekt i LSK Kvinner, sier Jan Henrik.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Amanda!

VI – OSS – SAMMEN