AMANDA JOHNSSON HAAHR ER KLAR FOR LSK KVINNER

 

Det er en glede å annonsere at vi har signert svenske Amanda Johnsson Haahr. 26-åringen kommer gratis fra belgiske OH Leuven og har signert på en avtale ut 2022, med opsjon på ett år til. 

Den offensive spilleren som har vært på prøvespill tidligere i år, er glad for å bli en del av LSK Kvinner:

-Det kjennes veldig bra å signere for LSK Kvinner. Jeg har ventet litt på å signere for klubben, og det har vært en lang sommerferie, så det er fint å endelig være på plass, sier Amanda.

Svensken har en fortid i Växjo DFF, Hacken og OH Leuven. I Sverige har Amanda spilt med blant annet Signe Holt Andersen:

-Signe og jeg har alltid hatt et veldig bra samarbeid, både på og utenfor banen. Det er klart at det faktumet at Signe allerede er her, spilte litt inn da jeg tok valget om å signere for LSK Kvinner, sier Amanda.

-LSK Kvinner har vært en stor klubb i Norge i mange år, noe som tilsier at klubben har både kunnskaper og ambisjoner om å komme seg opp på et slikt nivå igjen. Mine ambisjoner er å bidra på denne reisen, slik at vi kommer lenger opp enn der vi befinner oss nå i prestasjoner. Jeg har erfaring fra Champions League, og jeg begynner å opparbeide meg litt erfaring generelt, så dette er noe jeg håper å bidra med inn i troppen, sier Amanda.

Se videointervju med vår svenske nyervervelse her!

Hovedtrener Knut Slatleim er meget fornøyd med å styrke troppen på vei inn i høstsesongen: 

-Det veldig fint å få på plass signaturen til Amanda. Dette er en spiller vi har fulgt en god stund, også før hun tok utenlandsoppholdet sitt i Belgia, sier Knut.

-Hu er en voksen spiller, som begynner å få bra med erfaring. Amanda kommer til å tilføre oss både fart og kraft i det offensive spillet. Hu er god til å skape ubalanse, og har gjort en del målpoeng i den belgiske ligaen. Amanda er en energisk, blid og hardtarbeidende spiller som kommer til å bidra i gruppa vår, sier Knut.

Hjertelig velkommen til oss, Amanda!

 

VI – OSS – SAMMEN