Ahlin er ny samarbeidspartner

Sist oppdatert: 07. jul 2021 Skrevet av: jonas

 

Ahlin er regionens største reklamebyrå og jobber med både lokale og nasjonale merkevarer. Via sitt virke tiltrekker Ahlin både kompetansepersoner og oppmerksomhet til regionen vår og har som uttalt samfunnsansvar å være med å utvikle Lillestrøm-regionen til et attraktiv nærings- og bosted. Det Lillestrøm-baserte reklamebyråets hovedleveransen er å bygge sterke merkevarer via strategisk forankret kommunikasjon og velger nå å gå inn i et samarbeid med LSK Kvinner. Les mer om bedriften her!

Daglig leder Christer Futsæther er glad for å gå inn i et samarbeid med LSK Kvinner:

-LSK Kvinner representer samhold, likeverd og en positiv vinnerkultur som vi er stolte av å samarbeide med. Vi ser fram til fantastiske sportslige opplevelser og samtidig kunne bistå med å skape en arena der idrettsutøvere i alle aldre skal få mulighet til å utvikle seg – og på den måten ytterligere styrke Lillestrøms attraktivitet, sier Christer Futsæther.

-Vi er veldig glade for å gå inn i et samarbeid med Ahlin. Ahlin er et anerkjent firma, som har forankring lokalt på Romerike. Vi ser frem til et godt samarbeid fremover, sier markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen.

I oktober 2019 mottok LSK Kvinner Ahlins Omdømmepris, utdelt av nettopp Christer Futsæther.

 

Ønsker du å se på mulighetene rundt et potensielt samarbeid med LSK Kvinner? Ta kontakt med jonas@lsk-kvinner.no for en uforpliktende prat!