ADVOKATFIRMAET ØKLAND PRYDER DRAKTA – TIL BÅDE CATHRINE OG MADS

Sist oppdatert: 18. feb 2021 Skrevet av: jonas

 

Advokatfirmaet Økland & Co og daglig leder Audun Bollerud hadde ett krav da selskapet skulle skrive ny partneravtale med LSK: De ønsket å ta plass på drakta til både Cathrine Dahlström og Mads Hedenstad Christiansen.

– Vi er svært godt fornøyde med at vi har skrevet en avtale både med LSK og LSK Kvinner. Når vi bruker en så stor del av markedsbudsjettet vårt på Lillestrøm, så er det viktig for oss å være på drakta både til gutta og jentene – og også i bredden, sier daglig leder Audun Bollerud.

Bedriften kom inn som sponsor hos herrene i 2014, men nå var det helt avgjørende for Bollerud og hans team at den nye toårsavtalen omfavnet både kvinnelige og mannlige fotballspillere i LSK.

– Det vil knytte oss tettere sammen, både vi som jobber i Økland – og overfor fotballspillere av begge kjønn i LSK. Vi ønsket også en mest mulig lik plassering på begge draktene, og er veldig fornøyd med plasseringen. Så håper vi på en sportslig opptur for begge lagene denne sesongen, sier Bollerud.

Advokatfirmaet Økland & Co er hovedsakelig et forretningsjuridisk firma, med hovedfokus på fast eiendom/entreprise, selskapsrett, arbeidsrett/avtalerett og bobehandling. Hovedkontoret ligger sentralt i Lillestrøm, men med avdelinger også i Oslo, Sørumsand og Eidsvoll.

– Vi er et av de største advokatfirmaene utenfor Oslo. Vi er først og fremst best på forretningsrett, og vi skal være så gode at bedriftene på Romerike ikke har noen grunn til å dra inn til Oslo for å benytte seg av advokattjenester, sier Audun Bollerud.

Dette kan Advokatfirmaet Økland hjelpe deg med!

– Dette er en historisk avtale på den måten at vi har forhandlet frem en felles avtale både for LSK og LSK Kvinner. Vi er svært glade for at det nye partnerskapet omfavner hele LSK-paraplyen, sier daglig leder Robert Lauritsen i LSK.

– Vi er stolte over å få en så solid bedrift med lokal forankring på drakta vår de to neste årene. Dette vil knytte begge klubbene enda nærmere hverandre, og vi tror og håper at vi vil få se flere slike partneravtaler i fremtiden, sier Jonas Otto Jensen, markeds – og medieansvarlig LSK Kvinner FK.

Se video-intervju med Økland-sjef Audun Bollerud her: https://www.facebook.com/lskkvinner/videos/166193601785485