5-0-SEIER I GENERALPRØVEN!

Vi vant dagens generalprøven mot Kolbotn på Strømmen Stadion 5-0. Emma Stølen Godø, Amanda Johnsson Haahr, Oda Johansen, Irene Dirdal og Emilie Woldvik sto for scoringene.

Kampreferat

Kampen åpner veldig rolig, og i de første 20 henger Kolbotn godt med, selv om vi har mest ball. Utover i omgangen tar vi mer og mer over, men vi må vente helt til 35 minutter før vi får vår første skikkelige sjanse. Kolbotn-keeperen henter frem en god redning på et skudd fra Amanda Johnsson Haahr.

Etter dette blir vi enda farligere på siste tredjedel, og Mille Ivi Christensen kommer seg til en gedigen sjanse fra 12 meter, men nok en gang reddes skuddet. Rett før pause skal endelig målet komme. Signe Holt Andersen spiller ballen tilbake til Emma Stølen Godø som setter ballen kontant ned i hjørnet fra 16 meter. 1-0 inn i garderoben!

I andre omgang går vi ut i hundre, men det er Kolbotn som skal komme seg til den første sjansen kun åtte minutter ut i omgangen. De kommer alene gjennom mot Thiril Erichsen som varter opp med en helt spinnvill redning med sin venstrefot. Helt ellevill redning! I påfølgende angrep er Kolbotn nok en gang nærme når de først skyter i tverrliggeren, før Camilla Huseby takler i siste liten.

Etter dette våkner vi og har full kontroll på kampen igjen, og kun fem minutter senere kommer 2-0. Signe Holt Andersen løsner et skudd som reddes, før Amanda Johnsson Haahr header inn returen. 10 minutter senere kommer 3-0 ved Irene Dirdal som kneer inn ballen til 3-0 etter et godt innlegg fra Emilie Woldvik.

Vi fortsetter å dominere, og i det 77. spilleminuttet legger vi på til 4-0 etter at Oda Johansen skrur et hjørnespark rett i mål. Under fem minutter senere kommer dagens siste scoring, når Irene Dirdal treer igjennom Emilie Woldvik på en kontring som setter ballen sikkert i mål til 5-0.

En solid prestasjon og storseier er godt å ta med seg inn i seriestarten om en uke.

Vi gratulerer rekruttspiller Luana Cotrau med debut i dagens kamp som kom inn og herjet på høyrekanten.

Kampfakta

Kolbotn 0-5 LSK Kvinner

Mål:

45′ Emma Stølen Godø (Målgivende: Signe Holt Andersen)

61′ Amanda Johnsson Haahr

71′ Irene Dirdal (Målgivende: Emilie Woldvik)

77′ Oda Johansen

89′ Emilie Woldvik (Målgivende: Irene Dirdal)

Lagoppstilling: Thiril Erichsen, Emilie Woldvik (c) – Camilla Huseby – Mia Authen – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Katrine Winnem Jørgensen – Mille Ivi Christensen, Thea Kyvåg – Signe Holt Andersen – Amanda Johnsson Haahr

Benk: Moa Edrud, Marte Hjelmhaug, Laura Gashi, Irene Dirdal, Luana Cotrau

Bytter:

64′ Irene Dirdal inn, Mille Ivi Christensen ut

64′ Marte Hjelmhaug inn, Signe Holt Andersen ut

73′ Luana Cotrau inn, Amanda Johnsson Haahr ut

Nå gleder vi oss til å starte sesongen førstkommende lørdag mot Avaldsnes i LSK-hallen 15.00! Bli med du også da vel? Kjøp kampbillett her!