3 POENG OG FULL KONTROLL MOT ÅSANE I LSK-HALLEN!

Dagens kamp mot Åsane endte 2-0 etter scoringer av Emma Stølen Godø og Signe Holt Andersen. Vi dominerte stort sett kampen i samtlige minutter og tar med oss en god prestasjon, tre poeng og en smultring i årets sist kamp.

Kampreferat

Vi åpner kampen klart best, og det er så vidt bortelaget låner ballen de første minuttene av omgangen. Etter fem minutter får vi annullert en scoring for offside, og noen tellende sjanser lar vente på seg.

Etter 14 minutter etablerer vi et lite trykk på bortelaget som nesten resulterer i scoring. Åsane stanger unna to ganger før det kombineres fint på høyresiden og det slås inn langs bakken, men bortelaget rydder unna i siste liten. På påfølgende corner reddes en heading fra Emma Stølen Godø på strek.

Kampen fortsetter i samme spor utover i omgangen, men bortelaget forsvarer egen boks bra. 25 minutter ut i omgangen kommer Signe Holt Andersen seg alene med keeper, men bortelagets sisteskanse varter opp med en meget solid benparade.

Kun tre minutter senere får vi nok et mål annullert for offside. Utover i omgangen kommer vi til flere småfarligheter, men bergenserne holder buret rent og lagene går til pause på stillingen 0-0. En omgang som ble totaldominert av LSK Kvinner.

I andreomgang går vi ut i 100 og vi er nære ledelsen tre ganger på to minutter. Først skytes det i tverrliggeren fra Rebecka Holum, før Emma Stølen Godø blir nektet mål på en heading med en meget god redning fra Åsane’s målvakt. På påfølgende corner heades det i metallet fra en gulkledd. Kampen fortsetter i samme spor, og vi skaper flere store muligheter.

Etter 56 minutter skaper Åsane sin første sjanse i kampen, som til gjengjeld er stor. De kommer på en kontring før det avsluttes fra 13 meter. Skuddet settes i stanga og ut. Etter dette er det så å si kun LSK Kvinner det skal handle om.

I det 66. spilleminutt kommer endelig scoringen. Emma Stølen Godø setter et frispark i mål fra 22 meter på utsøkt vis. Birdsa forsetter å presse på etter scoringen og kun 10 minutter senere sitter 2-0. Signe Holt Andersen setter ballen kontrollert i mål fra 14 meter med sin venstrefot.

Utover i kampen har vi fortsatt god kontroll, og det er nærmere 3-0 enn 2-1 i LSK-hallen. Kampen blåses av og vi vinner fullt fortjent 2-0. Tusen takk til alle som tok turen for å heie i sesongens siste kamp.

Gratulerer så mye til Tilde Andersson som bare 15 år gammel fikk sin debut for LSK Kvinner i dagens kamp! Tilde er med det den yngste LSK Kvinner-spilleren gjennom tidene i Toppserien.

Kampfakta

LSK Kvinner 2-0 Åsane

66′ Emma Stølen Godø

77′ Signe Holt Andersen

Lagoppstilling

4-3-3: Moa Edrud, Emilie Woldvik (c) – Ina Gausdal – Klara Rybrink – Oda Johansen (Ut 86′), Laura Gashi (Ut 65′) – Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Rebecka Holum (Ut 89′) – Signe Holt Andersen (Ut 89′) – Amanda Johnsson Haahr

Innbyttere: Thiril Erichsen, Hanna Bråten, Fiona Worts (Inn 89′), Mia Authen (Inn 86′), Sara Bræk, Irene Dirdal (Inn 65′), Helene Dønnum Veum, Tilde Andersson (Inn 89′)