3 poeng og full kontroll mot Åsane

Det ble tre meget fortjente poeng i dagens kamp mot Åsane. Vi har kontroll gjennom hele oppgjøret og er kun marginer unna flere mål.

Neste hjemmekamp spilles allerede neste lørdag - bli med på kamp her!

Dagens første scoring kommer kun tre minutter inn i oppgjøret på en dødball. Det slås inn før Tonje Erikstein plukker opp en retur som settes kontant i mål.

Vi fortsetter å totaldominere kampen etter målet, men de store sjansene lar vente på seg enn så lenge.

Etter 36 minutter kommer dagens 2. scoring. Miljana Ivanović blir spilt alene gjennom, og serberen gjør ingen feil alene med keeper. 2-0!

Mål nummer tre kommer kun fire minutter inn i 2. omgang. Emilie Woldvik fosser fremover og spiller ballen til Miljana Ivanović som setter sin 2. scoring for dagen. 3-0!

Etter 3-0-scoringen fortsetter vi å dominere kampen, og tross blant annet sjanser alene med keeper og skudd i stolpen, scorer vi ingen flere mål i kampen.

Åsane kommer seg til en sjanse helt på tampen av oppgjøret som de setter i mål til 3-1.

Flere mål blir det ikke og vi tar med oss en fullt fortjent trepoenger!

Kampfakta

LSK Kvinner 3-1 Åsane
Mål: 3’ Tonje Erikstein, 36' Miljana Ivanović (Målgivende: Oona Siren), 49' Miljana Ivanović (Målgivende: Emilie Woldvik)

Laget (4-3-3): Thiril Erichsen, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Tonje Erikstein, Ásdís Halldórsdóttir - Miljana Ivanović - Thea Kyvåg

Innbyttere: Cecilie Fikserstrand, Josefine Løken, Christina Herseth, Kaja Hjelmhaug, Marte Hjelmhaug, Emma Reshane, Emma Peuhkurinen

Bytter: 46' Marte Hjelmhaug inn, Mia Authen ut. 63' Kaja Hjelmhaug inn,  Katrine Winnem Jørgensen ut. 69' Emma Peuhkurinen & Josefine Løken inn,Tonje Erikstein & Emilie Woldvik ut. 76' Emma Reshane inn, Miljana Ivanović ut.