3-0 mot Arna-Bjørnar i LSK-hallen

Det ble en overbevisende seier i sesongens tredje kamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Fra første spark på ballen tok vi kontroll i kampen - et kampbilde som skulle vare mer eller mindre gjennom hele oppgjøret.

Bli med oss når vi tar flere trepoenger i LSK-hallen i år  - kjøp sesongkort her!

Vi gikk rett i strupen til Arna-Bjørnar, og kun tre minutter ut i kampen skaper vi to enorme sjanser. Først heades det over fra Winnem Jørgensen som er fri på bakerste stolpe, før Halldórsdóttir skyter i stolpen under minuttet etterpå.

Vi fortsetter å dominere banespillet, og vi skaper flere brukbare muligheter utover i omgangen. De siste ti minuttene inn mot pause skaper store vi sjanser på løpende bånd.

Først header Huseby rett til siste for mål på en corner, før Johnsson Haahr i påfølgende angrep kjører finteshow og drar av to Arna-Bjørnar-spillere og skyter, men keeper redder. Kun to minutter senere flikker Johnsson Haahr ballen forbi stopperne til bortelaget og i beina til Halldórsdóttir, men keeper redder.

I neste angrep får vi endelig hull på byllen. Johnsson Haahr, som var on fire i hele 1. omgang, finter seg innover fra sin høyrekant og serverer ballen til Kyvåg som setter ballen kontrollert i mål fra 13 meter. 1-0.

Rett før pause slår Hjelmhaug et nydelig innlegg på hodet til Huseby som setter ballen i mål, men linjedommer vinker for offside. Denne så meget tvilsom ut.

I 2. omgang fortsetter kampen i samme spor, og ni minutter inn i omgangen spiller vi oss gjennom på venstre side, før ballen havner hos Johnsson Haahr som dessverre setter ballen utenfor fra kloss hold.

Utover i omgangen skaper vi flere brukbare sjanser, men Arna-Bjørnar forsvarer eget mål brukbart.

Mot tampen av kampen skal vi endelig punktere kampen. Rett før 90 spilte minutter kommer Reshane fremover på høyresiden og slår ballen i mål via en motstander til 2-0.

Kun noen minutter senere kommer dagens siste scoring. Woldvik slår et strøkent innlegg på hodet til Ivanović som header ballen kontrollert i mål. 3-0!

Flere mål blir det ikke og vi tar med oss en veldig fortjent 3-0-seier.

Kampfakta

LSK Kvinner 3-0 Arna-Bjørnar
Mål: 39’ Thea Kyvåg (Målgivende: Amanda Johnsson Haahr), 90’ Selvmål (Fremprovosert av Emma Reshane), 90+3’ Miljana Ivanović (Målgivende: Emilie Woldvik)

Gule kort: 90+1’ Cecilie Fiskerstrand

Laget (4-3-3): Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Marte Hjelmhaug - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Ásdís Halldórsdóttir - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Josefine Løken, Miljana Ivanović, Linnea Tveit, Kaja Hjelmhaug, Luana Cotrau, Mia Authen, Emma Reshane

Bytter: 65' Miljana Ivanović inn, Amanda Johnsson Haahr ut. 68' Tonje Erikstein ut, Kaja Hjelmhaug inn (debut). 84’ Mia Authen og Emma Reshane inn, Oda Johansen og Thea Kyvåg ut.

Neste kamp spilles førstkommende fredag borte mot Lyn. Neste hjemmekamp er 27. april mot Åsane. Kjøp kampbillett her!