2-0-SEIER MOT ARNA-BJØRNAR I LSK-HALLEN!

Kampreferat

Birdsa tar tak i matchen fra første spark på ballen, og allerede etter fem spilte minutter får vi kampens første sjanse da Laura Gashi skyter rett til side for mål. Etter dette fortsetter vi å skape flere gode sjanser.

Først finner Oda Johansen Fiona Worts med et godt innlegg fra venstre som heades rett utenfor, før det er Emilie Woldvik som kommer fremover på motsatt side. Hu legger ballen vakkert på hodet til Fiona Worts som setter ballen elegant i lengste kryss. 1-0 etter 12 minutter er et faktum!

Utover i omgangen skaper Birdsa flere enorme sjanser, og vi er nærme både 2-0 og 3-0, men vi klarer ikke sette ballen i mål og dommeren blåser av første omgang. Vi har kontroll i hele omgangen og leder fullt fortjent til pause.

Etter pausen kommer Arna-Bjørnar ut litt høyere, og de kommer seg til et par skudd fra distanse, men de klare ikke å true Moa Edrud nevneverdig. Vi har fortsatt god kontroll på kampen, og vi kommer oss etter hvert til flere store sjanser utover i omgangen.

Etter 79 spilte minutter skal vi endelig spikre seieren. Laura Gashi spiller ballen vakkert i bakrommet til Irene Dirdal, og hu gjør ingen feil og setter ballen kontrollert i mål til 2-0. Flere mål blir det ikke, og vi tar med oss en meget fortjent seier i LSK-hallen etter en solid god kamp av Birdsa.

Gratulerer så mye til Elise Thorud som i dag fikk sin debut for klubben. Angrepspilleren har en fortid i Fet og Fjellhamar.

Kampfakta

LSK Kvinner 2-0 Arna-Bjørnar

12′ Fiona Worts (Assist: Emilie Woldvik)

79′ Irene Dirdal (Assist: Laura Gashi)

Gule kort: 88′ Emilie Woldvik

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Casandra Lüthcke – Ina Gausdal – Oda Johansen, Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Thea Kyvåg (Ut 74′) – Laura Gashi – Andrea Wilmann, Fiona Worts (Ut 69′)

Innbyttere: Thiril Erichsen, Nina Jakobsson (Inn 69′), Irene Dirdal (Inn 75′), Elise Thorud (Inn 92′), Kristina Karlöf

Allerede førstkommende onsdag venter en ny hjemmekamp for Birdsa. ØHIL kommer på besøk klokka 15. juni klokka 19.00 til runde tre i årets NM. Billetter finner du her!