Trenerteamet forsterker med Johanna Almgren!

Den svenske treneren blir en del av det sportslige apparatet i LSK Kvinner.

Sist oppdatert: 08. okt 2021 Skrevet av: jonas

 

Svenske Johanna Almgren skrev i dag under på en kontrakt med klubben som strekker seg ut 2022, og går med det umiddelbart inn og styrker trenerteamet til sport.

Avaldsnes gjester LSK-hallen på lørdag, bli med på kamp du også!

Johanna Almgren er glad for å fortsette sin trenerkarriere i LSK Kvinner:

-Jeg har lengtet etter å begynne å jobbe igjen som trener. Det at det ble her i LSK Kvinner er jeg veldig glad for. Det er fantastisk godt å komme til Norge, det kjennes jo nesten som å være hjemme. Vi trives veldig godt med å bo i Lillestrøm og alle har tatt oss kjempegodt i mot. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Johanna Almgren.

Med ansettelsen av Johanna Almgen får sport kompetanse inn i trenerteamet som øker nivået et steg. Johanna Almgren kan vise til en kruttsterk CV med god sportslig erfaring. Hun har tidligere vært svensk landslagspiller med sine 48 landskamper, og er for tiden assisterende forbundskaptein på Sverige U23. Johanne Almgren kommer til å kombinere rollen i LSK Kvinner med rollen i det svenske landslaget.

Johanna Almgren hadde en sentral rolle da Östersund sjarmerte en hel fotballverden i deres Europa League-eventyr i 2017, hun var nemlig assistenttrener da de gikk videre fra gruppespillet etter å ha slått selveste Arsenal på Emirates.

Hun er gift med Tom Petterson som spiller for LSK, og har derfor bosatt seg i Lillestrøm Kommune i forbindelse med at han meldte overgang til kanarifuglene i august.

Styreleder Rune Øien er veldig fornøyd med å styrke det sportslige apparatet:

-Vi er veldig glade for å ha fått til dette da det styrker apparatet rundt laget direkte, og øker sjansene våre for å utvikle oss til neste nivå både inneværende sesong og neste sesong. Hun bringer med seg erfaring fra Europacup og coaching, og er samtidig en person som vil passe godt inn i eksisterende trenerteam og mot spillergruppen. Hun har allerede sett laget i en del kamper og stiller derfor godt forberedt som en kapasitet som Knut og teamet kan trekke på, sier Rune Øien.

Vi ønsker å rette en stor takk til Styrmand og Mageli mf. som har gjort det mulig for oss å hente inn ytterligere kompetanse til klubben.

Vi er glade for å ha Johanna Almgren med på laget og ser frem mot tiden sammen fremover!