Thea Kyvåg klar for to nye år: – Det kjennes veldig deilig å forlenge med klubben

Sist oppdatert: 22. aug 2023 Skrevet av: jonas

 

Den lokale 19-åringen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2025. 

Angrepsspilleren fra Nittedal gikk gradene i Gjelleråsen IF, før hun i 2020 signerte for LSK Kvinner. Tross sin unge alder har Thea allerede rukket å notere seg for 51 kamper i Toppserien. Nå gleder hun seg til å spille enda flere kamper i sort og gult.

– Det kjennes veldig deilig å forlenge med klubben. Jeg trives veldig godt og da er det jo ingen grunn til å ikke fortsette, sier Thea.

– Fra da jeg kom fra Gjelleråsen for noen når siden, hvor jeg tok tre steg opp i samme slengen, har det vært lærerikt og det har gått fort, men jeg har trivdes veldig, sier Thea.

Vårsesongen ble på mange måter litt punktert for Thea, ettersom hun har slitet litt med sykdom. Nå er angrepsspilleren klar for å komme i gang med siste del av sesongen.

– Fra da jeg kom fra England har jeg vært litt preget av sykdom, så jeg har ikke følt meg helt i 100, men nå er jeg bedre og er veldig klar gi full gass i høstsesongen, sier Thea.

– I år tror jeg at vi i hvert fall kan ta pall (topp 3), det er jo det vi må sikte på. Jeg har gode forventinger til høstsesongen, sier Thea.

Sport ser frem mot å ha med Thea videre, og de gleder seg til å følge utviklingen hennes i tiden fremover.

– Thea er fremdeles ung og vil fortsatt ta nye steg. Hun er en av de raskeste spillerne i Toppserien, og hun innehar mange spennende ferdigheter. Vi er glade for at hun forlenger med oss og blir med videre. Vi ser frem å følge utviklingen til Thea i tiden fremover, sier André.

– Det er strålende at Thea er med oss videre. En strålende jente på og utenfor banen. Hun har vært litt uheldig med sykdom en periode, men nå gleder vi oss alle til en Thea i toppform og veien videre, sier Jan Henrik.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

VI – OSS – SAMMEN