Knut Slatleim har skrevet toårskontrakt med klubben!

Sist oppdatert: 28. sep 2021 Skrevet av: jonas

 

Hovedtrener Knut Slatleim skrev i dag under på en kontrakt med klubben som strekker seg ut 2023.

Knut Slatleim er fornøyd med å forlenge med LSK Kvinner:

-Det er et privilegium å få komme på jobb hver dag og jobbe med en spillergruppe som den vi har her hos oss. Derfor er jeg glad for at klubben ønsker at jeg skal forlenge kontrakten med to år, og det var en enkel avgjørelse. Jeg opplever at det er en driv i klubben om dagen og at alle involverte i styret, administrasjonen og på sport jobber hardt for at vi skal kunne ta tilbake posisjonen som Norges beste lag. Det kommer til å kreve mye hardt arbeid av alle involverte, men det skal vi klare sammen. Vi-oss-sammen, sier Knut Slatleim.

Knut har i år sin første sesong i LSK Kvinner som hovedtrener, men kom allerede til klubben i forkant av 2020-sesongen, da som assistenten til Hege Riise.

Styreleder Rune Øien ser frem mot to nye år med Knut som hovedtrener:

-Knut har oppnådd gode resultater selv i et tøffere konkurransebilde. Han er utviklingsorientert og stiller krav til både seg selv, spillere og oss i klubben for at vi skal kunne å ta steg videre. Knut har videreført mye av arven fra de gylne årene, og får spesielt gode skussmål for den læringskulturen som forvaltes i laget. Vi er glade for at vi nå har ham på en lenger kontrakt der vi kan drive utvikling sammen videre, sier Rune Øien.

Vi gleder oss til fortsettelsen!