Klare for treningskamp mot Lyn

Sist oppdatert: 24. feb 2023 Skrevet av: jonas

 

I morgen klokken 10.00 kommer Lyn på besøk til LSK-hallen for årets fjerde treningskamp. Forrige treningskamp ble spilt for over to uker siden, så nå gleder vi oss til å spille en siste kamp før vi tar turen til Marbella for treningsleir. Hovedtrener André Bergdølmo gleder seg til å ta fatt på en ny test.

– Vi hadde nettopp en frihelg, og det er over 14 dager siden forrige kamp, så det blir godt å få en ny test for laget. I forrige kamp møtte vi et meget godt G16-lag, så morgendagens oppgjør blir en helt annen type match, sier André.

– I den siste tiden har vi hatt mye fokus på omstilling, både defensivt og offensivt, samtidig som vi har jobbet mye med frispilling og høyt press. I kampen mot Lyn ønsker vi å ta tak i oppgjøret fra start, og vi ønsker å styre kampen begge veier, både i presspillet og med ball, sier André.

Med flere spillere på vei tilbake fra skade, har André og det sportslige teamet flere alternativer å velge mellom i tiden som kommer fremover.

– Flere spillere er allerede tilbake i trening, og noen er klare for forsiktig matching, slik vi har sett i våre første treningskamper. Mimmi, Mille og Nina matches gradvis mer og mer, i tillegg er det gledelig at Laura er klar for å spille igjen. Cecilie gjør fremskritt på trening hver uke, og som nærmer seg forsiktig matching, sier André.

Det er fri inngang, hva passer vel bedre enn å starte helgen sammen med oss? Dersom du ikke har mulighet til å se kampen i LSK-hallen kan den sees på Direktesport og RB.

VI – OSS – SAMMEN