Før kampen: Sandviken vs. LSK Kvinner

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 29. jun 2021 Skrevet av: jonas

 

Vi legger helgens kamp bak oss og retter fokuset mot Sandviken i morgendagens kamp.

Kjøp kampbillett til helgens kamp mot Stabæk her! 

-Vi er selvfølgelig skuffet over hvordan kampen og sluttresultatet ender. RBK er et godt lag, men vi føler at vi burde kunne gjort det vanskeligere for dem selv om det er en jevn fotballkamp lenge. Det er viktig at vi tar læring fra denne typen fotballkamper. Kampene kommer tett og vi må bare omstille og sørge for at vi revansjerer oss mot Sandviken på onsdag, sier hovedtrener Knut Slatleim.

Kampen spilles onsdag 30. juni klokken 18:00 på Stemmemyren Kunstgress. Midtukekampen er rundens TV-kamp og vises på NRK 2. Sandviken hadde i likhet med LSK Kvinner full pott på de fire første kampene før helgens runde, før de spilte 1-1 borte mot Arna-Bjørnar på fredag.

Da klubbene møttes i fjorårets sesong vant LSK Kvinner begge oppgjørene, henholdvis 1-0 og 0-1. I NM 2020 sendte LSK Kvinner Sandviken ut i semifinalen ved å vinne 2-1 i LSK-hallen. Sandviken endte plassen over LSK Kvinner i Toppserien 2020, med et poeng mer. Årets utgave av Sandviken ligger på 3. plass, plassen foran LSK Kvinner. De har scoret 12 ganger og kun sluppet inn 2 mål. Elisabeth Terland er klubbens toppscorer i årets sesong, med 5 nettkjenninger på 5 kamper.

Det er to revansjelystne lag som møtes til den NRK-sendte kampen onsdag kveld 18:00.

Birdsa jubler etter å slått ut Sandviken i fjorårets NM. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Kampen vises på NRK 2 klokken 18:00. Du kan også følge liveoppdateringer på vår twitterkonto.

VI-OSS-SAMMEN!