Det umulige ER mulig!!

Denne opphentingen trengte laget så innmari mye!

Sist oppdatert: 23. mar 2019 Skrevet av: anna

 

 

Colletts Corner

 

Følelsen av ydmykelse har sittet i sjela siden onsdag kveld. Det å føle seg så til tider rundspilt onsdag, var en vanskelig klump å svelge. Det gikk hele 70 minutter inn i dagens serieåpning før det slapp. Og da var det rene ketchup-flaska av en motreaksjon som kom.

Vi tok ledelsen etter bare åtte minutter ved en av årets nykommere, Meryll Abrahamsen. Det var liksom etter oppskriften, men ingrediensene stemte ikke. Det var en merkelig kamp, i den forstand at vi totalt manglet rytme og trøkk. VI nølte, stoppet opp, var avventende, manglet ro. Ledelsen holdt i nesten en halvtime, så var det helt stopp. Isabell Herlovsen ble spilt igjennom i bakrommet, kom alene med Fisken og plasserte ballen nydelig til side for keeper med utsiden av høyrefoten. To minutter før pause slo Guro en kort corner til Moe som la en nydelig kross inn i feltet. Anja stanget ballen i tverrliggeren og ut. Nesten, altså. Minuttet senere scoret i stedet Kolbotn etter et innlegg med stuss i lengste. Kolbotn ledet 2-1 til pause.

Praten i garderoben var tydeligvis preget av at jentene ikke var fornøyd. Dette skulle skjerpes! Hege og Cecilie la også frem planen for om vi måtte legge om for å få mål. (Dagens kamp var taktisk briljant når behovet for endring meldte seg!!)

Under ti minutter ut i 2. omgang smalt Herlovsen igjen ballen i mål. Vi lå under 3-1 på vårt hellige gress i LSK hallen.

Spol frem til det 59 minutt, da kom Isi og Thorsnes på banen. Friske ben og nye hoder klare for den siste halvtimen. Hege og teamet hennes la om til 3-4-1-2. Alle kvinner til pumpene og full fres fremover. Plutselig eksploderte spillet. Jentene fant hverandre, ballen trillet vår vei, tempoet satt i overgangene og sjansene måtte bare komme. Og det gjorde de! 23 minutter før tiden var ute kom Synne inn på høyrekant. Det offensive satt som et skudd. Plutselig var Em alene med keeper etter en flott stikker fra Elise. Keeper fikk slått ballen til side, men der kom Guro slengende og skled ballen i mål. Vi var på gang. Derfra og ut var det bare et lag på banen. Vi snudde ikke bare skipet, men endret faktisk retningen på hvor hallen ligger. Jeg er sikker på at den peker enda tydeligere mot Åråsen, der onsdagens returoppgjør i Champions League skal spilles.

Gud som jentene trengte denne seieren!! Selvtilliten lyste av dem etter kampen! Tryggheten, troen og roen var tilbake. Vi skal pakke inn godfølelsen lengst nede i magen, la den ligge der og godtgjøre seg – blande på med litt såret stolthet og revansjelyst, og dra frem alt dette onsdag kl 18.30. De færreste tror vi kan slå tilbake mot Barcelona. Fint det. Det holder med at vi selv har troen, håpet og kjærligheten for å ALLTID reise oss igjen.

 

Kampfakta: LSK Kvinner – Kolbotn IL 4-3 (1-2). LSK Kvinner: T.: 260. Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Sarah Suphellen, Anja Sønstevold, Emilie Woldvik – Heidi Ellingsen, Ingrid Syrstad Engen (Isabel Bachor i 59. min) – Sessy Åsland (Elise Thorsnes i 59. min), Guro Reiten, Emilie Haavi – Meryll Abrahamsen (Synne Skinnes Hansen i 67.min.).

 

Slik kom målene:

1-0, 8 min. Meryll Abrahamsen. Oppspill fra Engen i mellomrommet, Meryll vendte opp, dro av en spiller og skjøt nede i lengste hjørne med høyre.

1-1, 36 min. Lang ball i bakrommet, Isabell Herlovsen alene med keeper. Til side for keeper med utsiden av høyre.

1-2, 44. min. Stuss i lengste etter innlegg fra venstre. Nora Eide Lie sist på ballen.

1-3, 53. min. Herlovsen i lengste med høyra. Igjenlegging av Sævik.

2-3, 73. min. Thorsnes spilte bredt til Em etter ballvinn. Em skudd som keeper fikk slått til siden. Guro skled inn returen.

75 3-3. Em med et nydelig langskudd under tverra etter pasning på tvers av 16. meteren.

  1. 4-3. Moe felt på vei inn i 16 meteren. Straffe. Ett minutt igjen av normal tid. Guro straffe til høyre for keeper.

VI VANT!!