Det ble uavgjort mot Vålerenga på Intility

Sist oppdatert: 10. mai 2021 Skrevet av: jonas

 

I forkant av kampen var flere spillere tilbake fra skade, og det ble gjort 3 endringer i startelleveren fra kampen mot Rosenborg. Emilie Woldvik, Thea Kyvåg og Nora Eide Lie var tilbake og startet kampen mot Vålerenga på Intility.

De første 45 i hovedstaden var relativt jevnspilt, og begge lag kom seg til flere store sjanser. Det var likevel ingen som maktet å finne nettmaskene, noe som førte til at begge lag gikk målløse av banen inn til pause.

I andreomgang startet Birdsa friskt og de scorer et mål allerede 2 minutter inn i omgangen. Mille Ivi Christensen setter ballen i mål etter fint spill i forkant. Det er Camilla Linberg som står for den målgivende pasningen. Kampen er jevnspilt lenge, men mot slutten av kampen setter VIF inn en sluttspurt, noe som resulterer i en redusering like før slutt. 1-1 blir også sluttresultatet på Intility.

-Vi tar steg i riktig retning og er bedre både med og uten ball. Det er fortsatt ting å ta tak i, men vi viser for oss selv og andre at vi skal være å regne med fra seriestart. Nå handler det om å bruke de siste fjorten dagene på å fintune spillestil og bygge litt overskudd igjen, sier hovedtrener Knut Slatleim etter kampen.

Les mer: Nå kan du sikre deg årets sesongkort! 

Kampfakta:

Vålerenga 1-1 LSK Kvinner

Mål: 47´  Mille Ivi Christensen (Assist: Camilla Linberg)

LSK Kvinner XI: Ida Norstrøm, Cathrine Dahlström, Malin Brenn, Ina Gausdal, Emilie Woldvik, Nora Eide Lie, Mille Ivi Christensen, Isabell Bachor, Camilla Linberg, Emilie Haavi, Thea Kyvåg.

Benyttede reserver: Mia Authen (45´ ), Casandra Lüthcke (45´ ), Oda Johansen (62´ ), Sara Bræk (88´ ).

Les mer: Treningskamper 2021! 

Neste lørdag klokken 12:00 venter Kolbotn i generalprøven før seriestart 22. mai mot Lyn.