Avaldsnes borte er alltid vanskelig

Fornøyd med et poeng

Sist oppdatert: 30. mar 2019 Skrevet av: anna

 

Ett poeng på bortebane mot Avaldsnes er helt akseptabelt, når kampen så ut som den gjorde. For å sitere de to kommentatorene fra Vestlandet – det lugget litt. Uten å finne rytmen i det offensive spillet, er slike kamper ganske tunge.

COLLETTS CORNER

Før kvarteret var spilt smalt Haavi en ball i tverrliggeren og ut. Det var det nærmeste vi var scoring utenom straffen. Målet til Avaldsnes kom halvveis ut i første omgang. Frispark midt på banen, en lang ball inn i feltet, og en stuss senere var ballen i mål, etter en nydelig bue over keeper. Vår utligning kom på straffe etter 87 minutter. Elise Thorsnes ble felt, og Guro satte straffen sikkert i mål. Kommentatorene var ikke enige i straffen – men bare minutter senere ble Guro felt innenfor 16. meteren, uten at det ble blåst.

Trener Hege Riise er fornøyd med det ene poenget, og stemningen i troppen er god. – Dette ble jo en kamp mellom 16. meterne, der kampen blir veldig oppstykket av frispark, innkast og cornere. Vi har to helt klare straffer, men får kun en, sier Riise. Hun innrømmer glatt at det mangler rytme offensivt, men er ikke stresset av det. – Avaldsnes jobber steinhardt, presser høyt og bidrar til den manglende rytmen. Vi er så vidt i gang med sesongen og det er fremdeles mange poeng å spille om, fastslår Riise.

De to Champions League kampene har kostet sitt, det skal man ikke stikke under en stol – eller legge bak et mål. Jentene er slitne, og vi har så vidt begynt. Det gjør ingenting – sånn er livet. Vi kommer sterkere tilbake og vil vise det offensive spillet vi er kjent for. Det er landslagssamling fra og med mandag, det blir en fin pause for laget der man får trent godt, samlet overskudd og bli klare til å gyve på ut vårsesongen.

Kampfakta: Avaldsnes – LSK Kvinner 1-1 (1-0). Gule kort, 5, alle til Avaldsnes. 1-0, 22 min. Stefanovic. 1-1, 87. min. Guro Reiten på straffe. LSK Kvinner: Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Anja Sønstevold, Sarah Suphellen, Emilie Woldvik (Sophie Roman Haug, 70.)– Synne Skinnes Hansen, Isabell Bachor, Heidi Ellingsen (Ingrid Syrstad Engen, 57.) – Sessy Åsland, Guro Reiten, Emilie Haavi (Elise Thorsnes, 82.).