Tre poeng mot Storhamar etter overtidsscoring

Sist oppdatert: 18. jun 2022 Skrevet av: jonas

 

Kampreferat 

Av Endre Nedberg

I dag var Storhamar motstander i LSK-hallen, og det var svært viktige poeng det skulle kjempes om. Storhamar holdt den viktige 4. plassen i vår avdeling, to poeng foran våre jenter. Det har vært ei snål uke for laget som mistet hovedtreneren midt i uka, og så måtte A-laget ha med tre av våre viktige spillere til Nadderud-oppgjøret. Ranveig Karlsen mønstret sesongens hittil yngste startellever.

Jentene tok ledelsen midt i omgangen etter nydelig innlegg av Frøydis Bakka. Rikke Fleischer kunne enkelt heade inn 1-0 ledelsen. Våre jenter hadde full kontroll hele omgangen, og ledet fortjent. Dog burde det vært flere mål.

Storhamar fokuserte i pausepraten og er bedre i 2. omgang. De får tidlig 1-1-scoringen etter litt klabb og babb i vårt forsvar. Heldigvis kommer vi raskt foran igjen etter et langskudd av Eline Finstad.

Jentene har full kontroll, men plutselig står det 2-2, og nervene kommer snikende. Jentene gir seg ikke og kjemper på helt til Nilab Rahimi header inn den svært viktige 3-2 scoringen nær tre min på overtid! Vi rodde seieren i land, tre poeng og et godt plassert på 4. plass!

VI – OSS – SAMMEN