Tilde Andersson har signert for LSK Kvinner

Sportssjef Ranveig Karlsen, Tilde Andersson og Utviklingsansvarlig Johanna Almgren smiler bredt.

Sist oppdatert: 08. sep 2022 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å ønske Tilde Andersson velkommen til LSK Kvinner. Tilde kommer fra LSK og har begynt å trene med Minibirdsa allerede denne uken.

15-åringen fra Rælingen er veldig fornøyd med å signere for LSK Kvinner. Det er ingen tvil om at Tilde har store ambisjoner:

-Det er veldig stort å signere for LSK Kvinner. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, og dette er noe jeg har jobbet for i mange år. Jeg har lyst til å spille på a-laget til LSK Kvinner og på landslaget. Hvis en ser lengre frem i tid håper jeg å kunne få spille i utlandet, sier Tilde.

Tilde startet sin fotballkarriere i Rælingen og har gått gradene i LSK helt fra hu var 8 år gammel:

-Jeg begynte å spille fotball i Rælingen, men gikk tidlig til Lillestrøm Sportsklubb. Der har jeg vært siden jeg fylte 8 år og det har vært veldig utviklende for meg. Jeg har vært med på kretssamlinger helt siden starten, og jeg er nå på J15-landslaget. Som spiller er jeg teknisk, rask, kreativ og offensiv med god spilleforståelse, sier Tilde.

Klubben har fulgt Tilde en god stund. Sportssjef Ranveig Karlsen er meget fornøyd med å lande signaturen:

-Vi er utrolig stolte over å få signaturen til Tilde på plass allerede nå. Vi har fulgt henne tett over tid, og med sine 15 år er hun en av Norges beste jentespillere i sin alder. Tilde har ekstreme ferdigheter med ball, et rått rykk og et tyngdepunkt vi sjelden ser i norsk fotball, sier Ranveig.

Klubben har et godt samarbeid med LSK, noe som gjorde overgangen til LSK Kvinner veldig ryddig og fin:

-Tilde er en lokal spiller som har gått gradene i LSK, en klubb vi har et godt og tett samarbeid med. Prosessen med overgangen fra LSK har vært veldig ryddig, noe vi takker for. Vi ser frem mot å fortsette med et tett og godt samarbeid fremover. Nå gleder vi oss til å legge til rette for Tilde i vår klubb, følge hennes utvikling og se henne i gult og svart på høyeste nivå, sier Ranveig.

Velkommen til oss, Tilde!

 

VI – OSS – SAMMEN