Seier i dagens treningskamp mot Elverum

Sist oppdatert: 26. feb 2023 Skrevet av: jonas

 

Det ble seier i dagens treningskamp mot Elverum som ble spilt klokken 10.00 i LSK-hallen.

I dagens oppgjør hadde vi noen tydelige fokusområder. Noen av arbeidsoppgavene var kort igangsetting, tiltrekke press, skape rom og å stenge av midten i det defensive. I tillegg ønsket vi å skyve sammen som lag.

Det ender med at det er Elverum som scorer det første målet på en corner – passivt forsvarsspill fra oss, dessverre. Vi gir oss ikke, og fortsetter treningen i spillet og klarer kun fem minutter senere å utligne til 1 – 1, som også er resultatet til pause.

2. omgang fungerer bedre. Vi kontrollerer spillet mer, og jobber godt med å spille sammen som lag. Omstilling etter balltap, vending av spill med mer, gjør at vi ser igjen mye av det vi har trent på, noe som også gir resultater. Vi bygger opp mange gode angrep med gode «stikkere» inn i bakrom, skyter fra avstand – det er moro å se. Dagens scoring må være langskuddet til Nora som hu i fart brenner av fra 20-25 meter og scorer et skikkelig «kremerhus»! Vi vinner kampen fortjent 4-1.

Treningskampen ble en bra kamp for utviklingen vår, og vi takker Elverum for kampen og ønsker dem lykke til når serien starter!

Kampfakta

LSK Kvinner 2 4-1 Elverum

Målscorere: Eline Finstad (1-1), Maria Furuly (2-1), Elise Thorud (3-1) og Nora Stærk (4-1)

Lagoppstilling (4-3-3): Ingvild Auflem Vik – Matilde Wenger, Frøydis Njålsdottir, Marte Løkse Nilsen, Josefine Løken – Anna Rognli, Maria Furuly, Nora Marie Stærk – Luana Cotrau (60′), Eline Finstad Røseplass (60′), Emma Reshane (60′)

Benk: Elise Thorud (30′), Aurela Imeraj (30′), Christina Herseth (30′)

 

VI – OSS – SAMMEN