Maria Furuly høstet nyttig erfaring på treningsleir med A-laget i Spania

Sist oppdatert: 10. mar 2023 Skrevet av: jonas

 

Da LSK Kvinners A-lag var på treningsleir i Marbella fra 1. – 8. mars, var Maria Furuly med. 19-åringen er glad for å at hun fikk muligheten til å bli med, og har fylt bagasjen med masse nyttig erfaring som tas med tilbake til Norge.

– Jeg er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å være med en så fin gjeng på samling her i Spania. Sportslig sett har tempoet i øvelser og spill vært veldig mye høyere enn det jeg er vant med, og det har vært utfordrende å venne seg til, men jeg kommer mer og mer inn i det for hver økt og lærer masse, sier Maria.

– Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av jentene og lagledelsen, og trives veldig godt. Jeg tar med meg nye erfaringer og håper og tror at jeg kommer tilbake til Norge som en enda bedre fotballspiller, sier Maria.

Hovedtrener Ole-Petter Pedersen Bremstein er strålende fornøyd med midtbanespillerens håndtering av det høye nivået hun har opplevd under treningsoppholdet i Spania.

– Maria har vist gode holdninger og jevnt høyt nivå både på treningsfeltet og i kamp, for både rekrutt og A gjennom hele pre-season. Hun ble derfor belønnet med en plass på treningsleiren til A-laget i Marbella, sier Ole-Petter.

– Hun har i Marbella fått kjent både på nivået, og treningskulturen et Toppserielag har i i treningshverdagen sin. Jeg er veldig imponert over hvordan Maria har håndtert dette, men også hvordan hun bidro i gjengen sosialt, sier Ole-Petter.

– Nå skal både jeg og Maria ta med oss disse referansene inn i treningshverdagen på rekrutt, for å utvikle de neste Toppserie-spillerne våre videre, sier Ole-Petter.

Neste test for Maria og resten av laget er førstkommende søndag klokken 18.00 mot Stabæk 2 på Nadderud Kunstgress 1. Vel møtt!

VI – OSS – SAMMEN