2-2 borte mot Odd

Sist oppdatert: 02. mai 2023 Skrevet av: jonas

 

I gårsdagen kamp mot Odd spilte vi 2-2, etter å ha ligget under 0-2 på Skagerak. Det var på papiret en meget tøff bortekamp mot et veldig godt lag, noe vi også merket da dommeren blåste i gang kampen.

Vi starter både 1. og 2. omgang litt bakpå, men vi spiller jevnt med Odd fra midten og ut i begge omgangene. Hjemmelaget skapte flest sjanser gjennom kampen, men vi viser gjennom kampen at vi står sammen som et lag, og vi jobber knallhardt for hverandre. I tillegg har vår sisteskanse Ingvild en enorm kamp, hun er rett og slett klasse ved flere anledninger.

Som flere la merke til gjorde Isabell Bachor et lite mini-comeback i gårsdagens kamp, som ble kronet med scoring. Morro!

Kampfakta

Odd 2-2 LSK Kvinner 2

Målscorere: 65′ Isabell Bachor (straffespark), 90′ Eline Finstad Røseplass

Lagoppstilling (4-3-3): Ingvild Auflem Vik – Josefine Løken, Ane Buer, Frøydis Njålsdottir Bakka (65′), Marte Løkse Nilsen – Maria Furuly (c), Isabell Bachor, Anna Rognli – Nora Marie Stærk, Eline Finstad Røseplass, Emma Reshane (65′)

Benk: Ylva Nedberg, (65′), Sarah Lill Hanks (65′)

Hovedtrener Ole Petter Pedersen Bremstein sine tanker om kampen

– I periodene i første omgang der vi får presset høyt, synes jeg vi setter Odd på en del prøver, og kunne gjerne ha fått oss et mål også inn til pause. Vi gjør noen planlagte spillerbytter og en strukturell endring i andre omgang, som vi får utbytte av til slutt når vi setter utligningsmålet på overtid, sier Ole Petter.

– Vi viser mye guts og lagmoral gjennom hele kampen, og vi jobber virkelig helt enorm sammen som et lag, sier Ole Petter.

– Det var en strålende ramme rundt kampen med et flott arrangement, fine folk og ikke minst et fantastisk publikum som lager stemning gjennom hele kampen! Mer av det, sier Ole Petter.

 

Neste kamp er søndag 7. mai klokken 11.00 i LSK-hallen mot Porsanger.

VI – OSS – SAMMEN