2-1-tap i dagens treningskamp på Kringsjå

Sist oppdatert: 20. mar 2022 Skrevet av: jonas

 

Vi spilte i dag treningskamp mot Lyn sitt rekruttlag på Kringsjå. Etter en litt nervøs og usikker åpning for våre jenter, jevnet kampen seg ut utover i 1. omgang. Det var imidlertid Lyn som tok ledelsen 1-0 etter omtrent en halvtimes spill. Denne ledelsen holdt de til pause. I 2. omgang var Minibirdsa absolutt det beste laget, og vi scorer 1-1 på straffespark etter at Elise Thorud ble felt to ganger (!). Silje Kittelsen ekspederte ballen fortjent i mål.

Våre jenter presset hardt på for å få seiersmålet, men så fikk Lyn en kontring, og de går opp til en 2-1-ledelse. Denne beholdt de resten av kampen. Alt i alt var det positive ting å ta med seg fra denne kampen, og det skal forvaltes og utvikles i kommende treningsuke.

Hovedtrener Kenneth Wold om dagens kamp:
-I dag er det mange spillere som går på banen å tror at det å prestere på 90% er godt nok når du spiller for LSK Kvinner, det er ikke akseptabelt. I LSK Kvinner er kun 100% til enhver tid godt nok. Gruppa hever seg i 2.omg hvor vi tar kontroll over matchen, men sliter med kommunikasjonen på siste 3.del og kommer derfor ikke til nok sjanser. V gratulerer Lyn med seier og en god kamp, sier Kenneth.

Neste treningskamp er 2. april, hvor vi møter Odd på Skagerak.