TIL KVARTFINALE ETTER 2-0 MOT ØHIL

Kampreferat

Kampen åpner veldig rolig, men det er LSK Kvinner som har banespillet, uten at det skapes så mange sjanser. Med unntak av et godt innlegg etter 11 minutter fra Thea Kyvåg til Nina Jakobsson som er meget nærme å sette 1-0, skaper vi ingen store sjanser før det er spilt 35 minutter. Sjansen er til gjengjeld såpass stor at det resulterer i scoring. Det kombineres fint før Thea Kyvåg slår et presist innlegg langs bakken til Emma Stølen Godø som står godt plassert på femmeteren. Emma gjør ingen feil og setter ballen kontrollert i mål til 1-0!

Etter scoringen skaper ingen av lagene noen sjanser og lagene går til pause på stillingen 1-0. LSK Kvinner har full kontroll på kampen i første omgang.

Kun seks minutter inn i andre omgang øker vi til 2-0, denne gang på dødball. Laura Gashi slår et utoverskrudd hjørnespark som treffer Casandra Lüthcke. Midtstopperen setter ballen i mål via en ØHIL-spiller.

Etter scoringen fortsetter Birdsa å kjøre på, og kun fire minutter senere kjører Laura Gashi dribleshow på venstre side før hun går inn i feltet og skyter. Skuddet som går rett til side for mål kunne vært en meget vakker scoring.

Utover i kampen fortsetter Birdsa å ha full kontroll, og etter 80 spilte minutter er vi meget nærme 3-0. Oda Johansen slår et innoverskrudd hjørnespark presist på hodet til Nina Jakobsson som header rett til side for mål.

Flere sjanser blir det ikke og kampen ender 2-0. Birdsa vinner fullt fortjent og er med det videre til kvartfinalen som spilles etter sommerferien.

Gratulerer så mye til Helene Dønnum Veum som fikk sin debut i dag. Helene har en fortid fra Ull/Kisa og Gjelleråsen.

Kampfakta

LSK Kvinner 2-0 ØHIL

35′ Emma Stølen Godø (Assist: Thea Kyvåg)

51′ Casandra Lüthcke (Assist: Laura Gashi)

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Casandra Lüthcke – Ina Gausdal – Oda Johansen, Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Thea Kyvåg – Laura Gashi – Irene Dirdal, Nina Jakobsson

Innbyttere: Thiril Erichsen, Fiona Worts, Elise Thorud (Inn 46′), Kristina Karlöf (Inn 58′), Mille Nordli (Inn 78′) , Helene Dønnum Veum (Inn 90′), Signe Holt Andersen (Inn 58′)

Neste kamp kommer allerede på lørdag klokka 15.00 mot Stabæk på Nadderud. Bli med på den viktige kampen du også, kjøp kampbillett her!

NB! Alle under 16 år kommer gratis inn, så bli med!