REVANSJE MOT LYN SIKRET VÅR TREDJE STRAKE SEIER

I dagens oppgjør mot Lyn i LSK-hallen vinner vi fortjent 2-0. Emma Stølen Godø scoret begge målene i det som var vår tredje strake seier i Toppserien.

Kampreferat

De første 30 minuttene av kampen er relativt jevnspilt, og ingen av lagene klarer å etablere noe særlig trykk mot hverandres mål, og det er faktisk Lyn som er nærmest scoring når de kommer alene gjennom etter 26 minutter. Cecilie Fiskerstrand avverger med en veldig fin inngripen.

Utover i omgangen tar vi mer over, og etter 31 minutter slår Oda Johansen et godt innlegg som finner Amanda Johnsson Haahr. Sistnevnte setter skuddet rett til side for mål.

Noen minutter senere kommer Lyn nok en gang alene gjennom, men skuddet settes utenfor mål. I påfølgende angrep vinner vi et frispark i meget god skuddposisjon. Emma Stølen Godø får til et godt treff fra 25 meter som går rett i mål. 1-0! Flere sjanser blir det ikke og vi går i garderoben med én 1-0-ledelse.

I 2. omgang starter vi meget bra, og vi etablerer et lite trykk på Lyn. Kun fem minutter ut i omgangen kommer dagens 2. mål når Mille Ivi Christensen slår et godt hjørnespark som Emma Stølen Godø header kontrollert i mål. 2-0!

Etter dette har Lyn litt mer ball, og i 57. spilleminutt kommer de alene med keeper igjen, men nok en gang henter Cecilie Fiskerstrand frem en meget god redning. Dette er for øvrig den eneste store sjansen Lyn skaper i 2. omgang.

I påfølgende angrep slår Emilie Woldvik et strøkent innlegg som treffer Amanda Johnsson Haahr, men Lyn sin målvakt gjør det vanskelig for Amanda som setter skuddet rett til side for mål.

Utover i omgangen skaper vi flere store sjanser, første ved en heading fra Emilie Woldvik, før Mimmi Löfwenius Veum blir hindret av en god Lyn-keeper fra skrått hold. På påfølgende corner kommer Katrine Winnem Jørgensen seg løs på bakerste stolpe, men headingen settes utenfor.

Flere mål blir det ikke, og vi vinner fortjent 2-0 i LSK-hallen.

LSK Kvinner 2-0 Lyn

42′ Emma Stølen Godø

50′ Emma Stølen Godø (Målgivende: Mille Ivi Christensen)

Gult kort: 69′ Emilie Woldvik

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Mia Authen – Marte Hjelmhaug – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Katrine Winnem Jørgensen – Mille Ivi Christensen (77′), Rebecka Holum (61′) – Mimmi Löfwenius Veum – Amanda Johnsson Haahr

Benk: Thiril Erichsen, Thea Kyvåg (58′), Tilde Andersson, Tonje Pedersen (77′), Madelen Dahlstrøm, Isabell Bachor, Emma Reshane, Maria Furuly

Neste kamp er allerede førstkommende onsdag kl. 18.00, når vi tar turen til Plankebyen for å møte Fredrikstad i 2. runde av NM.