REBECKA HOLUM ER KLAR FOR LSK KVINNER!

 

Vi er glade for å annonsere signeringen av Rebecka Holum fra Avaldsnes. Den offensive spilleren som kan bekle flere roller, har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023. Trønderen går rett inn i kamptroppen til kampen mot Lyn klokken 12:00 i dag. 

Se Rebecka og resten av jentene i LSK-hallen kommende sesong – kjøp ditt sesongkort her!

-Jeg gleder meg til å komme på plass og bli kjent med gjengen. LSK Kvinner er kjent for sin vinnerkultur, og jeg ser frem til å utvikle meg videre her. I tillegg får jeg muligheten til å komme tilbake til Oslo-området, hvor jeg trives veldig godt, sier Rebecka.

-LSK Kvinner er en klubb med god tradisjon for å hevde seg i toppen år etter år, og forventingene mine er at vi skal gjøre det i år også. Klubben har en spillestil jeg tror kan passe meg godt, hvor jeg kan bidra med min angrepskraft og selvfølgelig med mål og målpoeng. Nå er jeg dessverre i en situasjon hvor jeg har en skade som må bli bedre før jeg kan bidra som jeg ønsker på banen, men målet er selvsagt å komme meg tilbake for fullt så raskt som mulig. Jeg skal bruke tiden før og etter operasjon godt for og komme tilbake til nivået jeg vet jeg har inne, sier Rebecka.

Bli medlem i LSK Kvinner, få tilgang til rabatterte priser, både ved kjøp av sesongkort og hos utvalgte samarbeidspartnere. Les mer her!

Rebecka begynte sin voksenkarriere på fotballbanen i Byåsen før hun signerte for Røa. Her ble det 67 kamper og 22 nettkjenninger i Toppserien og NM, før turen gikk videre til Avaldsnes i 2021. I fjorårets sesong ble det 21 kamper og tre mål på Rebecka for de røde og hvite. Knut Slatleim og det sportslige teamet er meget fornøyde med å kapre signaturen til trønderen.

-Vi er veldig fornøyde med å ha landet signeringen av Rebecka. Hun har vært på radaren vår en stund, og etter litt dialog frem og tilbake er vi endelig i mål, noe vi er veldig veldig glade for, sier Knut.

-Vi får inn en voksen person som har bra erfaring fra Toppserien, som har vært bra både i Røa og Avaldsnes. Som spiller får vi inn en spiller med stor gjennombruddskraft. Hun er god til å time løp i bakrom, god til å slå innlegg og en som kommer ofte i farlig scoringssituasjoner. Hun passer veldig godt profilen vi har vært på jakt etter, sier Knut.

Velkommen til oss, Rebecka!