OLD BIRDSA ER SERIEMESTRE ETTER NOK EN KANONSESONG!

 

Som vanlig leverte våre kjære Old Birds en fantastisk sesong, og det ble igjen seriemesterskap i 7er-serien for kvinner!

Old Birdsa startet årets sesong borte mot Skjetten 20. april. Det ble en god start på sesongen med 35-0-seier og ny scoringsrekord. De vant sin avdeling med 9/9 seire. Etter høsten møttes de fire øverste lagene i avdeling 1 og de fire øverste lagene i avdeling 2. Old Birdsa startet med en 12-0-seier mot Bjerke 24. august. Etter det ble det 8 nye seire og seriemesterskap i kvinner 7er-serien var et faktum!

Fasit etter sesongen er hele 241 scorede mål og kun seks innslupne. Lagets toppscorer er Marit Sandvei som scoret imponerende 59 mål i årets sesong. Lagleder Lene Storløkken oppsummerer sesongen:

-Vi Old Birdsa synes fortsatt det er utrolig gøy og givende å spille fotball, og særlig når vi får gjøre det sammen med de vi har spilt med i mange år tidligere! Å ha muligheten til å fortsatt kunne spille, og i tillegg sammen med noen av sine beste venner, er en stor glede! Vi ønsker å få til god og underholdende fotball med gode kombinasjoner og hurtig angrepsspill, og håper vi har kunnet glede publikum med dette i løpet av sesongen, sier Lene.

Tusen takk til dere som har heiet på oss i år! Håper vi ses igjen neste sesong, sier Lene.

 

VI – OSS – SAMMEN