Øie Eiendomsutvikling forlenger sitt samarbeid og skal pryde vår drakt videre

Sist oppdatert: 20. mar 2021 Skrevet av: jonas

 

-ØIE Eiendomsutvikling er svært opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnene der hvor vi opererer, og har gjennom en årrekke vært en viktig bidragsyter til det lokale idretts-/ og kulturliv. I flere år har vi vært den største bidragsyteren til LSK Kvinner, og samtidig jobbet med å fremme kvinnefotballen i Norge, sier daglig leder Ronny Engebretsen.

Les mer om Øie Eiendomsutvikling i deres brosjyre her!

-LSK Kvinner viser en enorm profesjonalitet og vilje med relativt små ressurser, og de har et verdigrunnlag det er lett å assosiere seg med for ØIE Eiendomsutvikling. Selskapet er svært tilfreds med å få være delaktig i de fantastiske resultatene klubben har oppnådd de senere år, og ønsker lykke til med 21 sesongen.

Øie Eiendomsutvikling har i mange år vært en fast samarbeidspartner med LSK Kvinner.

-Det er veldig gledelig at Øie Eiendomsutvikling velger å fortsette sitt samarbeid med oss. Øie Eiendomsutvikling har vært en av våre aller viktigste partnere i en årrekke, og vi får ikke understreket nok hvor stor pris vi setter på deres engasjement i klubben, sier markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen.

 

ØIE Eiendomsutvikling er lokalisert i egne lokaler i Lillestrøm, og har som målsetning å skape attraktive bolig- og næringseiendommer i Oslo og Akershus. Selskapet erverver, eier, utvikler, leier ut og selger eiendommer for langsiktig verdiskapning. Les mer her!