MOA EDRUD SOLGT TIL HAMMARBY

 

22-åringen har spilt sin foreløpig siste kamp i gult og svart. Moa slutter seg til Hammarby umiddelbart. 

– Tiden i LSK Kvinner har vært veldig givende, både for meg som person, men også som spiller. Laget tok meg veldig godt imot, og det gikk veldig kjapt fra da jeg kom til at jeg følte meg som en del av gruppa. Vi har tatt mange steg sammen som lag, sier Moa.

– Jeg ønsker å takke klubben, trenere og spillere for tiden min her, og jeg ønsker lykke til i år! Nå skal jeg tilbake til den andre siden av grensen, som jeg tror er ett rett steg i min karriere. Hammarby er en spennende og stor klubb, som har muligheten til å gjøre det skikkelig bra. Jeg er veldig glad for å få denne muligheten, sier Moa.

Målvakten kom til klubben først på lån, før overgangen ble permanent i fjor sommer. Moa rakk å få med seg 18 offisielle kamper for LSK Kvinner – 16 kamper i Toppserien og to i NM. 

– Moa Edrud kom til oss fra Arna-Bjørnar for et lite år siden, den gang som erstatter for Cecilie Fiskerstrand som skadet seg. Siden den gang har Moa gjort et svært solid avtrykk i LSK Kvinner, først og fremst som en veldig god keeper, men også som et fantastisk flott menneske. Moa bryr seg om alle, skaper god stemning og har Sveriges største hjerte, sier Stein.

– Det er med tungt hjerte at vi selger Moa til Hammarby, men i konkurranse med Cecilie Fiskerstrand og Thiril Erichsen, ville spilletiden blitt minimal og da er det helt riktig for alle parter at hun går videre, sier Stein.

– Tusen takk for dine bidrag Moa, vi kommer til å savne deg og vi heier på deg videre, sier Stein.

Vi ønsker Moa masse lykke til videre og takker for hennes bidrag på og utenfor banen under hennes tid i LSK Kvinner!