MÅLFEST OG ÅRETS FØRSTE SMULTRING I HELGENS STORSEIER MOT STABÆK!

Kampreferat

Det ble gjort flere endringer i startelleveren fra onsdagens kamp mot Sandviken. Mimmi Löfwenius, Casandra Lüthcke og Cathrine Dahlström kom inn i laget for Isabell Bachor, Mille Ivi Christensen og Mia Authen.

Nå kan du bestille årets drakt her!

Publikum hadde så vidt rukket å finne setene sine i LSK-hallen før det sto 1-0 på måltavla. Nora Eide Lie vendte fint bort to Stabæk-spillere før hun serverte ballen til Emilie Haavi som satte ballen enkelt i mål fra 12 meter. 1-0 var et faktum etter kun 3 spilte minutter!

De neste minuttene handler så å si bare om LSK Kvinner, men Stabæk viser ved flere anledninger at de er farlige på kontringer. De kommer seg til et par brukbare headinger etter innlegg, men ingen av headingene truer Ida Norstrøm noe nevneverdig. Etter fine kombinasjoner mellom Emilie Woldvik og Emilie Haavi er Birdsa veldig nærme 2-0 uten å få ballen i mål.

Etter 24 minutter får endelig LSK Kvinner betalt. Camilla Linberg skyter et godt skudd som Stabæk-keeperen redder mesterlig, men på returen setter Mimmi Löfwenius ballen kontant i mål. 2-0! Etter scoringen fortsetter LSK Kvinner å skape store muligheter, men keeperen til Stabæk har god kontroll, og lagene går til pause på stillingen 2-0. LSK Kvinner dominerte førsteomgangen og leder fortjent.

Andreomgang starter i samme spor, og allerede etter 48 minutter finner Camilla Linberg nesten hodet til Sophie Román Haug med et nydelig innlegg. Millimetere fra 3-0 og drømmestart. Trykket på Stabæk-målet fortsetter med innlegg fra Emilie Woldvik, samt et vakkert løp fra Camilla Linberg, som drar på et gult kort til en Stabæk-forsvarer, men scoringen lar vente på seg.

Etter kontinuerlig press fra LSK Kvinner, spilles det en lang ball opp på Sophie Román Haug som på vakkert vis tar ned ballen og spiller Camilla Linberg gjennom, som løper fra Stabæk-forsvaret og setter inn 3-0 kontant!

Birdsa fortsetter å presse på fremover etter scoringen, og etter 82 minutter skal publikum nok en gang oppleve nettsus i LSK-hallen. Etter et innlegg fra venstre setter Mille Ivi Christensen ballen i mål, og 4-0 er et faktum. Dette blir også sluttresultatet.

LSK Kvinner kunne med det innkassere sin 5. seier for sesongen, i tillegg til årets første «smultring».

Kjøp årets sesongkort her!

I kampen fikk man også to jubilanter. Sophie Román Haug spilte sin 100. Toppseriekamp for LSK Kvinner, samtidig som Emilie Haavi hadde sin 150. Toppseriekamp. Vi gratulerer begge to og ser frem til mange flere!

Kampfakta

LSK Kvinner 4-0 Stabæk

3´ Emilie Haavi (Assist: Nora Eide Lie), 24´ Mimmi Löfwenius, 74´ Camilla Linberg (Assist: Sophie Román Haug), 82´ Mille Ivi Christensen.

LSK Kvinner XI: Ida Norstrøm, Cathrine Dahlström, Casandra Lüthcke, Ina Gausdal, Emilie Woldvik, Justine VanhaevermaetNora Eide Lie, Mimmi Löfwenius, Camilla Linberg, Emilie Haavi(c), Sophie Román Haug.

Innbyttere: Thiril Erichsen,  Isabell Bachor (Inn 84. min), Mia Authen (Inn 84. min), Thea Kyvåg (Inn 84. min), Mille Ivi Christensen (Inn 45. min).

Neste kamp er borte mot Kolbotn lørdag 10. juli klokken 15:00. Oppgjøret fra Sofiemyr Stadion vises på direktesport.no