LSK KVINNER SØKER ADMINISTRATIV LEDER

 

Ønsker du å jobbe for det mestvinnende kvinnelaget i norsk fotballs historie? Da kan dette være din mulighet! LSK Kvinner søker nå en administrativ leder, er dette deg?

Administrativ leder til LSK Kvinner FK

Lagoppstillingen vår mangler en administrativ leder og vi i LSK Kvinner FK trenger derfor en som kan holde administrativt orden i klubben, blant spillere og ansatte (50%).

Siden vi er en liten klubb, med et aktivt styre, en solid gruppe frivillige og faste ansatte innen sport og marked tror vi arbeidet kan gjøres unna i en 50 % stillingsbrøk.

Utviklingen av klubben kan gjøre at stillingens ansvarsområde kan utvides over tid, eventuelt vurderes kombinert med oppgaver tilknyttet sport.

Av personlige egenskaper, ønsker vi at du er positiv, strukturert, serviceinnstilt og finner det spennende å være med på å legge til rette for toppidrettsutøvere. Du har gjerne erfaring fra en eller flere av områdene regnskap, lønn og personal. Samtidig er du kanskje i stand til å tenke utenfor boksen da vi stadig vekk får nye utfordringer å forholde oss til i vår bransje.

Arbeidsoppgavene er:

– Økonomi og budsjettoppfølging

– Administrativ oppfølging av ansatte – og spillerkontrakter (i samarbeid med sport)

– Støtte til lagleder A-lag med i forbindelse med utstyr og gjennomføring av kamper

– Bistå markedsansvarlig i forhold til oppfølging av sponsorer/samarbeidspartnere samt inngåtte forpliktelser

– Koordinering av arrangementer med arrangementskomitéen og markedsansvarlig

– Ansvar for rapportering til klubbens styre og interesseorganisasjoner innen idretten

Vi kan tilby fleksibilitet knyttet til arbeidstid og arbeidssted, samtidig som stillingen også krever en viss tilstedeværelse på kontoret samt i forbindelse med avvikling av arrangementer/kamper. Vi er et lite og prestasjonsorientert miljø som har hatt mange oppturer de siste årene, og er fast bestemt på å ta tilbake posisjonen som Norges beste fotballag gjennom de siste årene.

Vi ønsker oss tiltredelse snarest.

Meld interesse gjennom en kortfattet søknad og CV til post@lsk-kvinner.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Fungerende administrativ leder May Gulbrandsen – 92 46 65 55

Styreleder Rune Øien – 92 29 29 27