LSK Kvinner – FC Barcelona, VIP åpner for salg av plasser i det åpne marked!

Sist oppdatert: 16. mar 2019 Skrevet av: anna

 

Vi har gleden av å åpne resten av VIP plassene for salg i det åpne markedet. Dette betyr at du kan ta med deg en kompis eller tre, en kjær, eller kanskje hele salgsteamet ditt til Åråsen på Champions League kvartfinale LIVE mot selveste FC Barcelona.

Datoen er 27.03.2019

Kampstart er 18.30

VIP’en åpner 17.30

Aldersgrense: 16 år

Pris pr person: 700,-

 

Inkludert i prisen:

Glimrende mat og godt drikke, kaffe og noe godt å tygge på i pausen.

Konferansier på VIP’en er Jan Åge Fjørtoft

Han intervjuer blant annet Daglig leder i Akershus Fotballkrets Anne Ringdalen om betydningen LSK Kvinner har for regionen, Daglig Leder Toppfotball Kvinner Hege Jørgensen forteller om betydningen for Norsk Toppfotball og Elitedirektør Lise Klaveness fra NFF deler med oss hva denne bragden betyr internasjonalt, og norsk kvinnefotballs steg videre. Hege Riise kommer også innom en kjapp tur og forteller om laget, og hvordan sikre videre avansement i Champions League.

OG

Den avgjørende kamp 2 i kvartfinalen i UEFA Women’s Champions League 2018/2019 med stjerner som Guro Reiten, Ingrid Moe Wold, Ingrid Syrstad Engen, Emilie Haavi og Elise Thorsnes – blant mange, mange flere.

Tenk å være tilstede og unne deg den beste pakken under hele forestillingen!

 

Tilbudet er til både enkeltpersoner, grupper og bedrifter. Bestiller dere som gruppe/bedrift på minst 8 personer kan vi sette av et eget bord til dere på VIP’en.

Hva gjør du for å sikre deg en slik billett?

Send en mail til anna@lsk-kvinner.no merket med VIP Barcelona med ønsket bestilling, inkludert fullt navn på samtlige som skal være med.

VIPPS samtidig 700,- pr hode til 25485.

Merk VIPPS’en med CL VIP 27.03.19, ditt navn og antall personer som skal med. Din kvittering kan da vises i døra.

En ting til: Gjør du dette støtter du oss massivt. Vi gjennomfører VIP uansett, og alle plasser vi kan selge nå hjelper på klubbkassa!

Velkommen til Europeisk toppfotball på Åråsen Stadion!