LOKALBIDRAGET 2021 BLE EN SUKSESS!

 

Sophie Román Haug, Trine Ullereng og Malin Brenn smilte bredt i det pengesjekken fra Lillestrømbanken ble presentert i LSK-Hallen i går. Birdsa startet nemlig treningsuken med en svært hyggelig melding; klubben har blitt tildelt hele kr. 109.689,- ​i forbindelse med Lokalbidraget 2021 fra LillestrømBanken.

Trine Ullereng fra LillestrømBanken kom innom treningsøkta i dag, for å overrekke det synlige beviset på hvor mye penger klubben mottar i årets Lokalbidrag. Totalt 72 lag og foreninger var i år påmeldt og en pott på hele 3 millioner kroner skal fordeles. LSK Kvinner kan med dette øremerke kr 109.689,- til nytt klubbhus, som er en stor drøm for hele klubben; spillere, trenere og alle andre.

Les mer: -Reager på det hun kaller grov forskjellbehandling i idretten.

Fungerende daglig leder May Gulbrandsen er meget fornøyd:

-Det er med stor ydmykhet, stolthet og takknemlighet at vi tar imot denne fantastiske gaven fra LillestrømBanken. Tenk at det er så mange som har stemt på oss og som heier oss frem. Det betyr enormt mye!

-Det er hyggelig å se at kundene våre stemmer på LSK Kvinner, for at jentene skal få et nytt klubbhus. Klubben har bidratt positivt til å sette Lillestrøm på kartet med gode resultater gjennom mange år, slikt blir lagt merke til. Det er nok mange som unner dere et etterlengtet klubbhus,  som er en toppklubb verdig. Som liten klubb vil dere være avhengige av mange gode støttespillere for å komme helt i mål, men dette er en god start for å realisere drømmen. LillestrømBanken #heierpå LSK Kvinner, sier Trine Ullereng.

Fra hele klubben: Tusen hjertelig takk til alle som har gitt oss sin stemme og som på denne måten sørger for at vi er et skritt nærmere drømmen om eget klubbhus. Det varmer ekstra godt å vite at det er så mange der ute som bryr seg om oss og støtter opp om klubben.

Vi-Oss-Sammen!