KNOKKELKAMP I HALLEN

Skrevet av: Torunn Swane Østli

Lørdag 27 april klokken 1400 tar LSK Kvinner i mot Røa i LSK-hallen.

Sist gang lagene barket sammen var i semifinalen i cupen en forblåst ettermiddag i oktober i fjor. Røa ledet 2-0 til pause og økte til 3-0 etter 1 minutt av andre omgang. Etter en ellevill opphenting av LSK Kvinner stod det 3-3 ved full tid og kampen gikk til ekstraomganger. Kampen kulminerte i en meget spennende straffesparkkonkurranse som de gulkledde gikk seirende ut av. For en match!

Lagene har møttes en rekke ganger oppigjennom årene, og kampene har en tendens til å bli meget underholdende, fysiske og målrike. Oppgjørene i Toppserien i fjor endte med seier til LSK Kvinner både hjemme og borte. De siste 20 møtene disse to imellom har endt med 14 seire til LSK Kvinner, 4 seire til Røa og 2 uavgjort.

Røa har startet årets sesong med 2 seire og 2 tap. LSK Kvinner på sin side er fortsatt ubeseiret. Vi forventer et revansjesugent Røa-lag etter at de gikk på et tap mot byrival Lyn i forrige serierunde. Så her må alle sanser skjerpes. Fram i skoa og på med gameface!

Møt opp i LSK-hallen klokken 1400 på lørdag for å heie Birdsa frem til en nok en seier!