FØR KAMPEN: VÅLERENGA VS. LSK KVINNER

 

Førstkommende søndag klokken 16:00 spilles årets viktigste kamp når LSK Kvinner setter kursen mot hovedstaden til derby mot erkerival Vålerenga. Dette er lagenes første kamp etter en liten landslagspausen som nettopp har vært gjennomført.

Kjøp kampbillett til semifinalekampen mot Sandviken her! 

Vålerenga ligger på 4. plass  i Toppserien, plassen bak LSK Kvinner med fem poeng mindre og én kamp mer spilt. I årets sesong har Oslo-laget vunnet syv kamper, spilt to uavgjort og tapt fire ganger. De blåkledde har scoret 31 ganger og sluppet inn 14 mål, noe som gir de en målforskjell på +18, nest best i ligaen.

VIFs suverene toppscorer er tidligere LSK Kvinner-spiller Synne Jensen, som har scoret hele ni ganger på de første tolv kampene. Det er kun Emilie Haavi som har scoret flere i årets utgave av Toppserien med sine 12 nettkjenninger.

Midtstopper Malin Brenn gleder seg til derby på Intility:

-Vi er for det første veldig klare for kamp igjen etter en liten landslagspause. Jeg tror det blir en veldig tøff og jevn kamp, med to lag som begge trenger tre poeng. Jeg forventer en kamp med mye god fotball, tenning og ikke minst et stor engasjement fra publikum, sier Malin.

Det er ingen tvil om at kampene mot Vålerenga betyr noe mer, spesielt for Malin som er fra Romerike:

-Selv så synes jeg dette er en av årets morsomste kamper. Ikke bare er det en tøff kamp, men rammen og rivaliseringen rundt kampen er noe som virkelig trigger. Det er en rivalisering jeg har vokst opp med og lært å elske. Disse kampene betyr selvfølgelig litt ekstra, og på søndag håper jeg vi kan vise oss frem fra vår beste side, sier Malin.

Da LSK Kvinner og Vålerenga møttes tidligere i år i LSK-hallen endte det med poengdeling til lagene, etter en sen og meget spesiell utligning fra bortelaget helt på tampen av kampen. Det er ingen tvil om at det er et jevnt og intenst oppgjør som venter på Oslo Øst på søndag!

Birdsa ønsker å se så mange gulkledde på tribunen som mulig, kjøp din kampbillet til årets viktigste kamp her!

Kampen ser du på NRK søndag klokken 16:00.

VI – OSS – SAMMEN!