FØR KAMPEN: LSK KVINNER VS ÅSANE

 

Årets siste kamp stor for tur når Åsane gjester LSK-hallen søndag klokken 13.00. Etter 2-2-kampen mot Røa forrige søndagen, sikter vi nå på å avslutte sesongen med stil!

Motstanderen

Laget fra Bergen er et av to lag som kom inn i nedrykkssluttspillet fra 1. divisjon. Åsane hadde like mye poeng som TIL2020 på tabellen i den nest øverste divisjonen, men var bak på målforskjell. På 18 kamper ble det 12 seiere, tre uavgjorte og tre tap. Bergenserne scoret 32 mål, men det er gjerrigheten bakover som har tatt de til nedrykkssluttspillet. De var 1. divisjons desidert mest solide lag bakover med kun åtte innslupne mål.

Lagets toppscorer i grunnspillet var Katarina Dybvik Sunde, som med sine 14 mål ble toppscorer i 1. divisjon.

De oransjekledde har gjort et imponerende nedrykkssluttspill og er allerede klare for Toppserien 2023 før de møter oss på søndag. De befinner seg på plassen foran oss på tabellen, og fasit etter seks spilte kamper i sluttspillet er 10 poeng fordelt på tre seiere, en uavgjort og to tap.

Dette er Åsane sine resultater i nedrykkssluttspillet:

Åsane 0-5 Røa

Åsane 0-0 Arna-Bjørnar

Avaldsnes 0-1 Åsane

TIL2020 0-2 Åsane

Kolbotn 0-1 Åsane

Åsane 0-2 Lyn

 

Billetter

Det er solgt over 600 billetter til søndagens kamp – bli med du også når vi skal sette punktum for året sesong med stil. Kampbilletter finner du her!

 

Kampen sendes på Direktesport.

 

VI – OSS – SAMMEN!

 

KAMPPARTNER: