FØR KAMPEN: LSK KVINNER – AVALDSNES

 

Det er endelig duket for seriestart når vi sparker i gang sesongen 15.00 i LSK-hallen mot Avaldsnes på lørdag. Vi gleder oss til årets første tellende kamp, og håper at du tar turen til hallen!

Bli med på seriestart i Toppserien – kjøp kampbillett her!

Motstanderen

Laget fra Karmøy slapp med skrekken i fjorårets sesong, da de berget plassen i Toppserien etter ekstraomganger mot 1. divisjonslaget ØHIL. De vant sammenlagt 3-2, i et oppgjør som fort kunne tippet motsatt vei.

Da vi møtte Avaldsnes i fjorårets sesong vant vi først 2-0 borte eller scoringer fra Signe Holt Andersen og Malin Brenn, før vi i motsatt oppgjør tapte 1-2 i kampen som huskes best for det feilaktige røde kortet til Moa Edrud. I nedrykkssluttspillet vant vi 2-0 borte. Amanda Johnsson Haahr og Emma Stølen Godø sto for våre scoringer.

André Bergdølmo om hva som venter i kampen mot Avaldsnes og hvordan det blir å møte Riise

– Vi skal prøve å vinne alle kamper vi skal spille. Det er en målsetting, ikke bare fordi det er Avaldsnes og de lå langt nede i forrige sesong. Vi skal være gode på det vi er gode på, også tar vi litt hensyn til Avaldsnes, men vi har mest fokus på oss selv. Om vi fortsetter å være gode på de tingene vi har vært gode på i vinter, mener vi at det skal være godt nok til å ta tre poeng mot Avaldsnes, sier André.

-Ett Avaldsnes som er på bortebane, hvor tøffe vil de være? Kanskje litt direkte. De har noen gode enkeltspillere de også, som vi må ta litt hensyn til, men jeg tror at vi mest sannsynlig kommer til å styre litt av kampen, slik at Avaldsnes må spille på våre prinsipper og ikke omvendt, sier André.

Hvordan blir det å møte Riise som du kjenner godt fra før?

– Det smaker uansett godt med tre poeng, det er fokuset. Så får Riise se om han kan demme opp noe mot oss, men det skal vi sørge for at vi er for sterke til at han kan gjøre, men jeg takker jo ikke nei til å slå John Arne, sier André mens han smiler.

Se hele intervjuet med André her!

Billetter

Bli med på seriestart når vi går for tre poeng i årets første kamp i Toppserien!

Link til billetter

 

Kampen sendes på TV2 Play.

 

VI – OSS – SAMMEN!