DYNEA OG LSK KVINNER FORTSETTER SAMARBEIDET!

 

Vi er glade for å annonsere at Dynea forlenger sitt samarbeid med LSK Kvinner – og fortsetter med det som draktsponsor på ryggen kommende sesong!

-Dynea er stolt sponsor av LSK Kvinner – kulturen og vinnerviljen er noe vi kan kjenne oss igjen i. Resultatene har vært formidable og en inspirasjon for alle rundt laget. Det er viktig for Dynea å vise støtte til lokalmiljøet og der er LSK Kvinner en god samarbeidspartner, sier daglig leder Tarje Braaten.

Markeds- og medieansvarlig Jonas Jensen er godt fornøyd med forlengelsen av det gode samarbeidet:

-Vi setter stor pris på at Dynea velger å forlenge sitt samarbeid med oss. Dynea er en stor lokal aktør som i flere år har vært en god samarbeidspartner med LSK Kvinner. Vi ser frem til fortsettelsen mellom LSK Kvinner og Dynea!

Dynea AS er et privateid norsk selskap som er ledende innen avanserte bindemiddelløsninger. De tilbyr et komplett utvalg av limsystemer for trebearbeidene industri, samt additiver til maling og lakk industri. I tillegg lisensierer Dynea teknologi for større kjemiske anlegg over hele verden. I alt Dynea gjør, søker de å gi et verdifullt bidrag i forhold til økende krav til effektivitet og mer miljøvennlige løsninger. Bygg i tre blir stadig viktigere for miljøet og deres produkter er nødvendige for å drive en slik utvikling. Dynea har produksjonsanlegg i Norge, Danmark og Ungarn. I tillegg til egne fabrikker har Dynea leieproduksjon i Tyskland, Finland, Nederland og Østerrike. Dynea AS har hovedkontor på Lillestrøm. Dynea sysselsetter rundt 200 dedikerte ansatte. Les mer om Dynea her! 

 

Ønsker du å se på mulighetene rundt et samarbeid med LSK Kvinner? Kontakt jonas@lsk-kvinner.no for en uforpliktende prat.