ENDELIG CUP IGJEN!

 

NFF har nå lagt kabalen for kampene i NM 2020 for Kvinner. Herrenes Norgesmesterskap ble som kjent avlyst tidligere denne måneden. Kvinnene skal derimot i dyst utover høsten og første kvalifiseringsrunde spilles den 30. september. LSK Kvinner er som toppserielag fritatt å spille kvalifisering og går rett inn i første runde. Dette melder NFF.

LSK Kvinner er regjerende mester etter den knusende 5-1-seieren over Vålerenga i fjorårets finale på Telenor Arena. I år spilles cupfinalen for Kvinner på Ullevaal Stadion, Søndag 6. Desember. Fortsatt vil man foreløpig ikke kunne ha flere enn 200 tilskuere grunnet smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

Trekning av LSK Kvinners motstander i første runde av cupen blir gjort når Norge møter Wales til EM-kvalifisering førstkommende Tirsdag. Kampen vises på NRK. Oversikt over øvrige datoer for rundene i NM finner man hos NFF.

Om LSK Kvinner igjen går langt i cupen ligger det an til en travel høst. Toppserien er utrolig jevn i år med kun 4 poeng som skiller de øverste 4 lagene med 6 gjenstående runder. Vi er i skrivende stund på skuddhold med en tredjeplassering. Siste Toppseriekamp er hjemme mot Lyn, Søndag 15. november. I tillegg skal LSK Kvinner spille Champions League i Desember.