28 DAGER IGJEN

Sist oppdatert: 13. mar 2019 Skrevet av: Ana

 

I dag er det nøyaktig 28 dager til det smeller i FC Barcelona. 28 dager er fire uker. Det er også faktisk 674,5 timer til avspark fra når jeg nå sitter og skriver.

 Skrevet av Anna Collett

674,5 timer er lenge det. Vi sover bort en tredjedel av denne tiden, så da har vi bare 449,7 timer igjen å fylle før kampen er i gang. Tar man vekk 8 timer pr dag til jobb, så er det nye 160 timer vi kan dra av (jeg regner med de fleste har fem-dagers uke). Folkens – vi har bare 289,7 timer å fylle før kvartfinalene er i gang. LETT!!

Litt info for de som er interessert:

Jeg har allerede over 100 påmeldte til bortekampen i Barcelona. Det er gratis inngang, men jeg har bedt om å få en mail om du skal på tur, slik at jeg kan sikre dere seter i samme seksjon på stadion.

Har du enda ikke sendt meg en mail, men du skal på bortekampen? Få en mail av gårde nå: anna@lsk-kvinner.no

Vi skal spille på den lille stadion som ligger vegg i vegg med Camp Nou. Den «lille» som bare tar 14 886 tilskuere. Den lille kalles Mini Estadi. Det betyr mini stadion. VI får nå se hvor mini den er.

Mini Estadi er laget som en kopi av Camp Nou, bare i mindre skala, selvsagt.

Avspark borte er kl 19.00.

 

Hjemmekampen da?

Vi tar avspark 18.30 på Åråsen, den 27. mars. Vi har stor interesse, og er allerede godt i gang med billettsalget. Akershus Fotballkrets samarbeider med oss og hovedsponsor DNB om å invitere lag med barn til kampen. Vi har over 500 (!) påmeldte barn allerede. Fantastisk!!

Har ikke ditt lag meldt seg på enda?

Det er gratis for alle spillere på lag opp til 16 år. Pris for voksen er 100,-.

Lagspåmelding: https://fotball.formstack.com/forms/p_melding_av_lag_til_arrangement

Billettbestilling voksen: https://www.ticketmaster.no/event/lsk-kvinner-fc-barcelona-women-uefa-womens-champions-league-billetter/597831

Skal du bare kjøpe vanlige billetter gå inn her og søk opp LSK Kvinner:

www.ticketmaster.no

 

Dette blir en fotballfest av de sjeldne så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. Hjelp jentene våre med å nå en semifinale i verdens største klubbturnering.

For min egen del kan jeg med glede melde at det nå bare er 288,2 timer igjen å fylle før kvartfinalen i Spania er i gang!