Ull/Kisa, Lørenskog IF og Nittedal IL fikk besøk på vår DNB Roadtour 2021!

Foto: Megapiksel.

Sist oppdatert: 19. nov 2021 Skrevet av: jonas

 

I samarbeid med vår hovedsponsor DNB lanserte vi i oktober «DNB Roadtour 2021» hvor jentelag kunne melde på sine lag for en trening av LSK Kvinner-spillere. Lagene som ble trukket ut var i Nittedal IL J2006 og J2007, Ull/Kisa Fotball J2012 og Lørenskog IF J2010.

To og to spillere ble med det sendt til de respektive lagenes hjemmearenaer for å gjennomføre en helproff treningsøkt, skrive autografer og dele ut merch fra DNB.

Første stopp på roadtouren var Ull/Kisa J2012 og Skogmo skole. Isabell Bachor og Mimmi Löfwenius tok turen for å trene nærmere 20 jenter. Treningsøkten ble gjennomført med ivrige jenter som fikk en fin gjennomkjøring av Isabell og Mimmi, før det ble autografer og heiarop til slutt.

Stopp nummer to på årets DNB Roadtour tok sted på Nittedal kunstgress hvor Nittedal IL J2006 og J2007 fikk besøk av LSK Kvinner. Totalt 45 jenter fikk besøk av lokale Thea Kyvåg og Thiril Erichen som begge er fra Nittedal, sistnevnte har også spilt i NIL tidligere. Treningsøkten ble gjennomført med glans fra begge parter før dagen ble rundet av.

Siste stopp på roadtouren var Lørenskog J2010 på Rolvsrud stadion. 25 fotballglade jenter fikk besøk av Nora Eide Lie og Casandra Luthcke. Treningsøkten ble gjennomført med flinke og fokuserte unge spillere, og etter dette var det tid for autografer og selfies. Til slutt fikk jentene våre høre Lørenskog-jentenes herlige kampsang!

Vi håper klubbene koste seg like mye som vi gjorde! Takk til DNB som la til rette for at vi kunne besøke lokale klubber.