Treningskamp mot Stabæk på Marbella

Sist oppdatert: 06. mar 2023 Skrevet av: jonas

 

Etter ankomsten i Marbella onsdag forrige uke, har det stort sett vært to økter hver dag for laget. Nå avslutter vi treningsleiren med kamp mot Stabæk 16.00 i morgen før vi reiser hjem onsdag kveld. 

– Det har vært noen fine dager på treningsleir i Marbella med perfekte forhold, både uten nedbør og med fine gressbaner, sier André.

André gleder seg til å se laget i aksjon etter flere dager med solide økter på Marbella. 

– Vi har hatt gode treningsøkter. Vi måtte justere litt i forhold til belastning, siden det er litt uvant å trene på gress, kontra kunstgress som vi har vært på gjennom hele preseason, men dette er god trening og god læring. Nå ser vi frem til kamp mot Stabæk, sier André.

– Vi skal forsøke å fortsette med det vi har jobbet på i hele vinter, med tematikk offensivt og defensivt. Vi skal prøve å få et mye mer helhetlig preg over de forskjellige fasene. Det har sett bra ut på trening, så vi gleder oss til kamp, sier André.

I morgendagens kamp er Cecilie Fiskerstrand klarert for spill, og oppgjøret mot Stabæk blir keeperens første kamp siden skaden hun pådro seg i mai i fjor.

– Vi alle gleder oss til å se Cecilie tilbake på banen. Dette er noe vi alle har lengtet etter, ikke minst Cecilie selv, sier André.

Kampen vises på TV2 Play og Direktesport/RB.

VI – OSS – SAMMEN