Tranemo Workwear og LSK Kvinner fortsetter sitt gode samarbeid

Kaptein Emilie Woldvik og markedssjef i Tranemo Frank Melbye smiler over det forlengede samarbeidet.

Sist oppdatert: 25. okt 2022 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å annonsere at Tranemo og LSK Kvinner har forlenget sitt mangeårige samarbeid med ytterligere to år til. Bedriften som er ekspert innenfor flammehemmende arbeidstøy har sitt norske kontor i Lindebergveien på Frogner. 

Markedssjef Frank Melbye er tydelig på at de ser viktigheten av å støtte oppom lokal idrett:

-Vårt engasjement for LSK Kvinner har vart i over 10 år og det er en del av vårt sosiale engasjement å støtte lokal idrett, idrettsutøvere og lag. Så ser vi at kostnader øker over alt i samfunnet og mener det var naturlig å øke vårt engasjement noe som svar på dette, sier Frank.

Tranemo, som er en av våre mest lojale og engasjerte samarbeidspartnere, har prydet drakten vår i en årrekke. De understreker at de gjennom sitt engasjement i LSK Kvinner ønsker å bidra til utviklingen av norsk kvinnefotball:

-Gjennom det forlengede samarbeidet ønsker vi at vår støtte bidrar til å sikre LSK Kvinner en god drift, samt at vi er med på å utvikle god kvinnefotball, sier Frank.

Tranemo Workwear er en ledende europeisk leverandør av inherent flammehemmende og lysbue godkjente arbeidsklær. Med kompetent rådgivning og innovative produkter arbeider de mot en nullvisjon av alvorlig flamme- og hete relaterte ulykker. Alt for en sikrere arbeidsplass. Siden 1934. Les mer om Tranemo her!

-Tranemo velger nok en gang å forlenge sitt samarbeid med LSK Kvinner, noe vi er ekstremt takknemlige for. De har vært med i en årrekke, og har vært med på både sportslige nedturer og oppturer. Vi kan ikke understreke tydelig nok hvor viktig Tranemo er som samarbeidspartner for å kunne fortsette vår sportslige satsning, og ikke minst nærme oss en hverdag hvor alle våre jenter er helprofesjonelle. Vi takker for tilliten og gleder oss over at Tranemo skal pryde drakten i ytterligere to år til, sier Stein Ellingsen, daglig leder i LSK Kvinner.