Thiril Erichsen har skrevet proffkontrakt med LSK Kvinner!

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 01. des 2021 Skrevet av: jonas

 

Keeper Thiril Erichsen har skrevet proffkontakt med LSK Kvinner. Avtalen strekker seg ut 2023.

Hun har tidligere spilt for Varpe BK, Nittedal IL og Fjellhamar FK, før hun sluttet seg til LSK Kvinner før inneværende sesong. I år kan Thiril skilte med seriemesterskap i 2. divisjon sammen med Minibirdsa, i tillegg til debut både i NM og Toppserien for LSK Kvinner.

-Det er veldig gøy å ha signert proffkontrakt med klubben. Dette viser at hardt arbeid lønner seg, og jeg får bare lyst til å stå på mer for laget, sier Thiril.

Hva er dine ambisjoner for fremtiden?

-Mine ambisjoner er å nå så langt jeg klarer. Spille på landslag og stå som førstekeeper på LSK Kvinner. Jeg har også et stort ønske om å vinne mange medaljer med laget fremover, sier Thiril.

Tidligere har Thiril spilt for både det norske J15- og J16-landslaget, og i denne landslagspausen har hun også fått debuten på J18-landslaget i bortekampen mot Finland som ble spilt 19. november.

Hvordan var det å debutere på J18-landslaget?

-Å debutere med J18-landslaget var utrolig gøy. Her har vi mange flinke trenere og spillere som jeg kan lære masse av. Jeg gleder meg allerede til flere samlinger med gjengen, sier Thiril.

Hovedtrener Knut Slatleim er meget fornøyd med at Thiril nå har signert proffkontrakt med klubben.

-Vi er veldig glade for å knytte til oss en lokal keeper som vi mener er en av Norges største keepertalenter. Thiril har utviklet seg veldig godt gjennom året og har også vært en positiv bidragsyter i gruppen. Da er det naturlig at hun nå belønnes med en profesjonell kontrakt, sier Knut.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Thiril!

Vi – Oss – Sammen!