Signe Holt Andersen forlenger kontrakten – Det kjennes helt fantastisk!

Sportssjef Jan Henrik Øydne og Signe Holt Andersen smiler over forlenget kontrakt.

Sist oppdatert: 26. jun 2023 Skrevet av: jonas

 

Signe Holt Andersen har skrevet på en kontraktsforlengelse som varer ut 2025. 23-åringen er glad for å forlenge med LSK Kvinner.

– Det kjennes helt fantastisk! Jeg trives supergodt i LSK Kvinner og jeg ser frem til to nye år, sier Signe.

Den danske angrepsspilleren som kom til LSK Kvinner før forrige sesong er fornøyd med sesongen så langt, og hun har stor tro på tiden fremover.

– Jeg føler vi er på vei mot noe bra, og vi har spilt en bra sesong så langt. Jeg har troen på at vi kan fortsette den gode steamen etter sommerpausen, sier Signe.

Før sommerpausen gjenstår det kun én kamp, men det er ikke hvilken som helst kamp. Rival Vålerenga er nemlig siste motstander før ligaen tar pause frem til slutten av august. Signe har troen på en god prestasjon på fredag.

– Vi har stor tro på at vi kan slå alle lag på en god dag, så det håper vi også at vi kan gjøre mot Vålerenga på fredag. Vi kommer til å gi alt for å ta med oss tre poeng, sier Signe.

DNB sponser billetten mot Vålerenga på fredag, bli med på derby her!

Det sportslige apparatet er tydelige på viktigheten av å lande signaturen til Signe i kulturen som er i gang å bygges i LSK Kvinner.

– Vi er veldig veldig glade for å forlenge kontrakten til Signe med ytterligere to år til. Signe er helprofesjonell, og hun tilbyr alt vi ser etter i en fotballspiller som skal representere LSK Kvinner, både på og utenfor banen. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier André Bergdølmo.

– At Signe signerer er veldig gode nyheter. Signe er en god spiller som kan brukes i flere posisjoner, som er veldig flink med gruppen både på og utenfor banen. Signe passer godt inn i klubbens verdier og strategi, og vi er kjempefornøyde at hun forlenger kontrakten med LSK Kvinner, sier Jan Henrik Øydne.

Vi ser frem mot to nye år med Signe i klubben!

VI – OSS – SAMMEN