Renate Røli ansatt som markedsansvarlig i LSK Kvinner

Sist oppdatert: 03. mar 2023 Skrevet av: jonas

 

LSK Kvinner utvider administrasjonen med ytterligere en stilling. Det er en stor glede å ønske velkommen til Renate Røli!

-Det er stor stas å bli ansatt i LSK Kvinner, og å få jobbe innenfor fotballen. Det kjennes helt fantastisk, og dette er noe jeg har drømt om, og da spesielt med LSK Kvinner. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og til å bidra, sier Renate.

Renate har spilt fotball selv, før hun begynte på sin utdanning som har tatt henne til 14 år i SATS, og nå som markedsansvarlig i LSK Kvinner.

-Jeg er 39 år og opprinnelig fra Horten, men har bodd i Oslo hele mitt voksne liv. De første 20 årene av livet mitt var fotball alt, og i mine aktive dager var jeg innom diverse kretslag og spilte i datidens landsdekkende 1. divisjon. Her spilte jeg i Bergen før jeg ga meg for å begynne på studier, som har gjort at jeg har endt der jeg er nå. Jeg har 14 år bak meg i SATS i flere stillinger, syv som leder, sier Renate.

Med enda et årsverk inn i administrasjonen, økes kapasiteten betraktelig i LSK Kvinner. Dette ser daglig leder Stein Ellingsen på som helt nødvendig for å utvikle klubben videre.

-Det er supert å få Renate inn i administrasjonen, spesielt i rollen som markedsansvarlig. Dette er en rolle som er helt essensiell å ha på plass for å ta LSK Kvinner til det neste steg, sier Stein.

-Da vi begynte prosessen med å lande en markedsansvarlig, tok Renate kontakt, og vi merket fort at dette er en dame som fort kan være en perfekt match for oss. Jeg er helt sikker på dette blir bra, og det er en stor glede å ønske Renate velkommen til LSK Kvinner, sier Stein.

Hjertelig velkommen til oss, Renate!