Poengdeling mot Brann i LSK-hallen

Foto: VEGARD GRØTT/Bildbyrån.

Sist oppdatert: 16. apr 2023 Skrevet av: jonas

 

Dagens kamp i LSK-hallen mot Brann endte 0-0 i en kamp hvor vi var nærmest mål. To stolpeskudd var ikke nok i et oppgjør hvor vi fortjente mer enn ett poeng.

Kampreferat

Vi åpner best i LSK-hallen, og allerede etter to minutter kommer vi oss til en stor sjanse når Mimmi Löfwenius Veum kommer seg til et skudd fra skrått hold, men keeper redder. Kun fem minutter senere er vi nok en gang nærme, når Emma Stølen Godø løsner skudd fra 15 meter, men nok en gang redder keeper.

Etter 12 spilte minutter får Brann sin første sjanse ved et langskudd, men Cecilie Fiskerstrand redder mesterlig. Brann vinner flere hjørnespark utover i omgangen, men det vi som står for sjansene. Etter 32 minutter slår Signe Holt Andersen inn langs bakken i feltet til en fri Mimmi Löfwenius Veum som er millimetere unna å skli ballen i mål.

Etter dette handler det så å si kun om oss ut omgangen. Først kommer Emilie Woldvik seg fri i feltet og skyter fra skrått hold, men nok en gang reddes det. Like etter heades det i stolpen fra Emma Stølen Godø, før ballen spretter på streken. Brann klarerer unna i siste liten og vi går målløst inn i garderoben.

I andreomgang bølger kampen litt mer frem og tilbake, men vi har stort sett god kontroll. Omgangen er relativt sjansefattig, men på tampen av omgangen er vi nok en gang meget nærme. Det kombineres fint før Mimmi Löfwenius Veum drar seg innover i feltet og skyter på innsiden av stolpen og ut.  Brann får til et godt skudd på overtid, men Cecilie Fiskerstrand redder enkelt.

Det ender målløst i LSK-hallen, i en kamp hvor vi har mange gode sjanser til å score, og hvor vi fortjener mer enn ett poeng. Vi tar med oss en god prestasjon.

Vi gratulerer rekruttspiller Maria Furuly med debut.

I tillegg er det meget gledelig å ha Mimmi Löfweniues Veum tilbake på banen for første gang i en tellende kamp siden november 2021.

Kampfakta

LSK Kvinner 0-0 Brann

Gule kort: Katrine Winnem Jørgensen, Mimmi Löfwenius Veum

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Camilla Huseby – Marte Hjelmhaug – Mia Authen, Emma Stølen Godø – Katrine Winnem Jørgensen – Tilde Andersson, Signe Holt Andersen – Mimmi Löfweniues Veum – Amanda Johnsson Haahr

Benk: Thiril Erichsen, Oda Johansen, Thea Kyvåg, Mille Ivi Christensen, Emma Reshana, Luana Cotrau, Maria Furuly

Bytter:

77′ Thea Kyvåg inn, Tilde Andersson ut

81′ Maria Furuly inn, Katrine Winnem Jørgensen ut

Neste kamp er allerede førstkommende onsdag i LSK-hallen 20.00 mot Arna-Bjørnar. Bli med på kamp her!

VI – OSS – SAMMEN