Minibirdsa vant 3-0 mot Sarpsborg 08 i årets andre treningskamp

Sist oppdatert: 28. feb 2022 Skrevet av: jonas

 

Rekruttlaget spilte i dag årets andre treningskamp borte mot Sarpsborg 08. Minibirdsa leverte varene og vant overbevisende 3-0 på Sarpsborg Stadion.

Jentene tilbrakte hele helgen i Sarpsborg i forkant av kampen for å bli bedre kjent, før de altså kronet oppholdet med en sterk seier. Camilla Lindahl startet showet med sin scoring i første omgang, før Rikke Fleischer først økte til 2-0, og så 3-0 i andre omgang.

Hovedtrener Kenneth Wold oppsummerer kampen:

-Stor progresjon etter forrige kamp. Vi angriper med kortere avstander, noe som gjør oss bedre rustet til gjenvinning. S08 gjør det vanskelig for oss, de ligger lavt og kompakt, og gir oss lite spillerom. S08 framstår som et godt strukturert lag, og vi måtte jobbe for seieren. Vi vinner 8–1 i sjanser og vinner fullt fortjent. Vi har hatt en fin helg i Sarpsborg hvor jentene har blitt bedre kjent, og jeg har hatt muligheten til å bli bedre kjent med dem. Nå har vi satt et nytt «nullpunkt», og må utvikle oss fra det inn mot neste kamp. Framtiden ser lys ut for LSK Kvinner, sier Kenneth.

Vi – Oss – Sammen!