Mille Ivi Christensen klar for 2,5 nye år i gult og svart

Sist oppdatert: 04. aug 2023 Skrevet av: jonas

 

Mille Ivi Christensen har skrevet under en kontraktsforlengelse med LSK Kvinner som gjør at hun er LSK Kvinner-spiller til sommeren 2026. 

18-åringen har en fortid i Lørenskog og Fjellhamar og kom til klubben i 2021. Mille har rukket å spille 33 offisielle kamper for førstelaget så langt. Nå ser hun frem mot flere år i gult og svart.

– Det er veldig spennende. Jeg trives godt i klubben og syntes det vi holder på med passer godt overens med det jeg ønsker å oppnå. Som lag har vi prestert godt, vi har vist hva vi kan og at vi kan slå de beste. Personlig har jeg fått startet flere kamper, etter å ha kommet tilbake fra et langt skadeavbrekk, sier Mille.

Midtbanespilleren røk dessverre korsbåndet september i 2021, noe som holdt hun på sidelinjen i hele 2022. Etter mye hardt arbeid og utallige timer i styrkerommet, har Mille i år vært mer eller mindre fast inventar i ett LSK Kvinner-lag på medaljejakt. Hun legger ikke skjul på at det har vært en tøff og lang vei tilbake.

– Jeg fikk mye tillitt som ung (før skaden) og startet flere kamper, og fikk vist meg frem. Så gikk jeg dessverre på en skade, som har satt meg på sidelinja en god stund. Jeg har jobbet hardt for å komme tilbake, som jeg nå er, sier Mille.

– Skadeperioden har vært litt «opp og ned», men motivasjonen har hele tiden vært der for å komme tilbake for å spille for dette laget, og vise hva jeg kan, sier Mille.

18-åringen er fornøyd med sesongen LSK Kvinner har levert så langt, og hun er sterk i troen på at dette bare er starten.

– Vi er absolutt med i toppen, og det tror jeg også vi kommer til å være på sikt. Jeg tror vi kommer til å hevde oss som en av de aller beste klubbene i tiden fremover. Det å komme topp to hadde vært utrolig gøy, og å komme så langt som mulig i cupen. En finale i cupen hadde ikke vært dumt det heller, men vi få ta kamp for kamp, så ser vi, sier Mille.

André Bergdølmo er veldig fornøyd med å forlenge kontrakten til Mille, og han ser frem mot å følge utviklingen til det lokale talentet videre.

– Mille er veldig ambisiøs og ønsker hele tiden å utvikle seg. Hun har dessverre vært lenge ute med skade, men hun har spilt mye og godt etter comebacket. Fotball er livet hennes og vi er glade for at hun ønsker å ta nye steg hos oss, sier André.

– Ivi har levert varene godt etter et skadeopphold og er i en rivende utvikling. Hun er en ung og spennende spiller som ønsker å utvikle seg videre, og vi er veldig fornøyde at Mille ønkser å fortsette sin utvikling her hos oss, sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

Vi gleder oss til å se Mille i 2,5 nye år i gult og svart!

VI – OSS – SAMMEN